CSM Lugoj, victorie „tricoloră” în Serbia în prima manşă din optimile Challenge...

CSM Lugoj, victorie „tricoloră” în Serbia în prima manşă din optimile Challenge Cup

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSM Lugoj – volei / Facebook

CSM Lugoj îşi continuă evoluţiile admirabile în eurocupe la volei feminin. Aseară, formaţia de pe Timiş, vicecampioană CEV Challenge Cup 2023, a dispus în trei seturi de gruparea sârbă TENT Obrenovac, pe terenul acesteia, în prima manşă din optimile de finală.

A fost 3-0 pentru bănăţence în municipalitatea din sud-vestul Belgradului.


Pentru conformitate, rezultatele pe fiecare set în parte au fost: 29-27, 25-17 și 26-24 pentru CSM.

Echipa din Timiş s-a bucurat şi de susţinerea a nu mai puţin de o sută de suporteri, care au marcat cu această ocazie, printr-o coregrafie cu steaguri tricolore, Ziua Naţională a României, sărbătorită oficial astăzi, 1 decembrie.

„…după un joc foarte bun. De remarcat evoluția excelentă a tinerei Ioana Mănăilă (18 ani) care a devenit titulară în acest meci, pe fondul indisponibilității centrilor Orlandea și Canak. Bravo tuturor și mulțumim celor peste 100 de fani veniți de acasă, care au dominat atmosfera în Serbia”, s-a notat pe canalul oficial de comunicare al echipei de volei CSM Lugoj.

Returul cu formaţia din Obrenovac din optimile de finală ale Challenge Cup, la Lugoj în sala „Ioan Kunst Ghermănescu”, va avea loc miercuri, 6 decembrie, de la ora 18.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.