„Dar din dar”, o nouă ediție a campaniei umanitare desfășurate de asociația...

„Dar din dar”, o nouă ediție a campaniei umanitare desfășurate de asociația „Acasă în Banat”. Cum puteți contribui

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-217702389">

Asociația „Acasă în Banat” a început astăzi o nouă campanie „Dar din dar”, prin care dorește ca în apropierea sărbătorii Crăciunului să ofere un mic sprijin unor familii aflate în situații limită din zonele cele mai sărace ale județelor Timiș și Caraș-Severin, prin daruri oferite de voluntari, din dorința de a le aduce o mică bucurie celor mai nevoiași.

Cei care doresc să contribuie la această campanie pot face o donație în contul asociației „Acasă în Banat”, menționând numele campaniei „Dar din Dar” sau pot oferi pachete cu alimente și produse de igienă, iar persoanele juridice au posibilitatea să contribuie cu sponsorizări în bani sau produse. Voluntarii asociației Acasă în Banat vor cumpăra din banii donați alimente de bază, în special conserve de carne, legume, compoturi, dar și ulei, zahăr, mălai și orez, fructe, cartofi, dar și produse de igienă și câteva dulciuri. Nu sunt colectate alimente neambalate sau expirate, nici îmbrăcăminte și încălțăminte.

„Este al patrulea an în care desfășurăm această campanie. Am reușit să ajungem la mii de familii din peste 100 de localități din tot Banatul. Ne-am străduit să ajungem la cele mai nevoiașe familii, în zone defavorizate sau izolate, pentru ca acest ajutor să conteze”, spune Radu Trifan, președintele asociației „Acasă în Banat”, adăugând că în 2022, 24.3% dintre români nu își permiteau un trai decent, iar dintre bătrâni, 85% se află la limita sărăciei și 41,5% dintre copii sunt expuși riscului sărăciei – cifre care arată o realitate cruntă, a mult prea numeroaselor familii care se luptă de pe-o zi pe alta, a bătrânilor și copiilor care nu au tot timpul ce să mănânce, pentru cei mai mulți, sărbătorile care se apropie fiind o zi ca oricare alta sau doar amintirea unor vremuri mai bune.

Asociația „Acasă în Banat” poate fi contactată pe pagina de Facebook sau la adresa de email acasainbanat@gmail.com , iar donațiile se pot face în următoarele conturi: donații în LEI: RO26BTRLRONCRT0P53069801, donații în EURO: RO11BTRLEURCRT0P53069801, SWIFT/BIC: BTRLRO22, Revolut: 0748918091 sau PayPal: acasainbanat@gmail.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.