Șoferi beți, prins la volan de polițiștii timișeni în zilele de Crăciun

Șoferi beți, prins la volan de polițiștii timișeni în zilele de Crăciun

1
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Polițiștii rutieri timișeni au desfășurat, în perioada 22 – 26 decembrie, mai multe acțiuni „pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, precum și pentru prevenirea consumului de alcool sau alte substanțe interzise la volan”.

În intervalul menționat au fost legitimate în jur de 383 persoane și au fost verificate peste 315 vehicule, fiind aplicate 165 de sancțiuni contravenționale.


De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 22 permise de conducere și au fost ridicate 13 certificate de înmatriculare.

În ceea ce privește creșterea gradului de siguranță rutieră, au fost testate 311 persoane cu aparatul alcooltest și 26 de persoane cu aparatul drugtest. Totodată, au fost constatate opt infracțiuni la regimul circulației rutiere.

„La data de 23 decembrie, în jurul orei 17:00, polițiștii Sectiei 4 Poliție Urbană, au oprit pentru control pe strada Zorilor, din Timișoara, un autoturism condus de către un bărbat, în vârstă de 70 de ani. În urma testării conducatorului auto aparatul din dotare, a rezultat o alcoolemie de 0,74 mg/l în aerul expirat. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice”, a fost unul dintre exemplele din comunicatul IPJ Timiș.

Un alt bărbat, în vârstă de 64 de ani, a fost prisn băut la volan în 22 decembrie, la ora 20:50, pe strada Ceahlău din Ghiroda. Șoferul avea o alcoolemie de 0,83 mg/l în aerul expirat

Alt caz a fost semnalat marți seara, în jurul orei 21:45, pe strada Mureș din Timișoara, unde un șofer în vârstă de 36 de ani a fost testat cu o alcoolemie de 1,00 mg/l în aerul expirat.

1 COMENTARIU

  1. AREST sau Pușcărie 1-3 luni
    Fără excepție
    Doar șase se vor lecui acești derbedei criminali sa ne mai pună viețile în pericol

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.