Adevărat arsenal găsit de polițiști în locuința unui bărbat care a scos...

Adevărat arsenal găsit de polițiști în locuința unui bărbat care a scos pistolul după un scandal într-un bar

0
DISTRIBUIȚI

Scandal într-un local din Vulcan (județul Hunedoara), în a doua zi de Crăciun. Unul dintre participanți avea asupra sa un pistol cu muniție letală, astfel că polițiștii au decis să-i percheziționeze locuința.

„La data de 26 decembrie 2023, urmare a sesizarii Poliției Municipiului Vulcan cu privire la izbucnirea unui conflict fizic în care au fost implicate mai multe persoane la un local situat pe raza municipiului Vulcan, județul Hunedoara, polițiștii au identificat asupra uneia dintre persoanele implicate în conflict o armă scură tip pistol și muniție aferentă.


La fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului Arme Explozibili și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, care, împreună polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vulcan au continuat cercetările în cauză, ocazie cu care s-a stabilit faptul că, arma identificată aflată în posesia persoanei în cauză, este un pistol letal aflat în circuitul ilegal, încarcată cu un numar de patru cartușe cu glonț de același calibru. În continuarea cercetărilor, de la domiciliul persoanei în cauză, care nu este deținător legal de arme, au mai fost ridicate un numar de trei arme neletale tip pistol și muniție, toate aflate în circuitul ilegal”, a transmis IPJ Hunedoara.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire și alte violențe, distrugere și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, față de persoana cercetată fiind luată măsura preventivă a reținerii acestuia pentru o perioadă de 24 ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.