Unul dintre suspecții crimei de la Sibiu, adus în țară, din Marea...

Unul dintre suspecții crimei de la Sibiu, adus în țară, din Marea Britanie

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Ghiță Laurențiu, cercetat penal pentru omor calificat și tâlhărie calificată, unul dintre suspecții crimei de la Sibiu, a fost adus în noaptea de vineri spre sâmbătă în țară, din Marea Britanie, a anunțat Alina Gorghiu, ministrul Justiției.

„Azi-noapte a fost adus în țară, din Marea Britanie, unul dintre suspecții crimei de la Sibiu.


Este vorba despre Ghiță Laurențiu, cercetat penal pentru omor calificat și tâlhărie calificată. Pe 6 noiembrie, el și alți doi bărbați au intrat în casa unui om de afaceri din Sibiu pentru a fura bunuri de valoare. Cei trei au aplicat lovituri bărbatului rezultând în decesul acestuia”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Alina Gorghiu.

Trei persoane l-au ucis pe omul de afaceri în locuinţa lui din Sibiu. Atacatorii, cu cagule pe feţe, l-au legat şi l-au bătut şi i-au ameninţat cu pistolul fiica, apoi au fugit cu ceasuri în valoare de aproximativ 200.000 de euro.

Ministrul Justiției anunță că, în intervalul 27 – 30 decembrie, au fost aduși în țară alți șapte fugari, din Germania, Finlanda, Olanda și Marea Britanie.

„2023 a fost un an al provocărilor, prin prisma diferitelor fenomene și comportamente infracționale care au luat amploare. Însă au fost făcuți pași importanți prin modificări legislative menite să prevină și să stopeze unele dintre aceste provocări: traficul de droguri și fugarii. Aducerea în țară a fugarilor presupune un efort complex, conjugat și continuu. Iar rezultatele sunt vizibile”, arată Alina Gorghiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.