Avion de pasageri în flăcări, pe un aeroport din Tokyo, după ce...

Avion de pasageri în flăcări, pe un aeroport din Tokyo, după ce a lovit o altă aeronavă UPDATE Cinci membri ai echipajului, decedaţi

0
DISTRIBUIȚI
Imagine: captură video TBS News DIG

Un avion de pasageri a luat foc în timp ce ateriza pe pista aeroportului din capitala Japoniei, Tokyo. Unele informații, neconfirmate de autorități, arată că avionul a lovit o aeronavă a Gărzii de Coastă în timp ce se apropia de aeroport, potrivit Reuters.

O aeronavă a companiei Japan Airlines a luat foc pe o pistă a aeroportului Haneda din Tokyo. Incidentul s-a produs marți.

La bordul avionului care venea de pe aeroportul Shin-Chitose din Hokkaido, se aflau peste 300 de pasageri. Flăcările au cuprins o mare parte a avionului chiar în timp ce aparatul de zbor ateriza.

Nippon TV susține că avionul este posibil să fi fost implicat într-o coliziune cu o aeronavă a Gărzii de Coastă.

Pasagerii, evacuaţi

Toți pasagerii și personalul din avionul care a luat foc pe aeroportul din Tokyo au fost evacuați, au anunțat reprezentanții companiei Japan Airlines, potrivit Sky News.

Toți cei 367 de pasageri au fost evacuați, a anunțat Japan Airlines

La bord se mai aflau 12 membri ai echipajului. Ca urmare, 379 de persoane au fost evacuate, au precizat reprezentanții companiei aviatice.

Avionul de pasageri a luat foc în timp ce ateriza pe pista aeroportului din capitala Japoniei, Tokyo.


Unele surse susțin că avionul a lovit o aeronavă a Gărzii de Coastă în timp ce se apropia de aeroportul Haneda, potrivit Reuters.

Flăcările au cuprins o mare parte a avionului chiar în timp ce aparatul ateriza.

Haneda este unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din Japonia, în special în timpul sărbătorilor de Anul Nou. Traficul aerian a fost dat peste cap din cauza incidentului.

UPDATE Cinci membri ai echipajului aeronavei Gărzii de Coastă care a lovit avionul de pasageri pe aeroportul din Tokyo au murit, potrivit Sky News. În interior se afla și a șasea persoană care a supraviețuit, a anunțat anterior Garda de Coastă a Japoniei.

Autoritățile au confirmat faptul că toate persoanele dispărute în urma impactului aerian de pe aeroportul Haneda sunt decedate. Este vorba despre membrii echipajului avionului de mici dimensiuni care s-a ciocnit de aeronava Japan Airlines, potrivit postului public japonez NHK.

Anterior, Garda de Coastă japoneză a anunțat că a supraviețuit căpitanul aeronavei.

Aeronava Gărzii de Coastă „se pregătea să zboare către zona cutremurului”.

Toți pasagerii din avionul cu pasageri care a luat foc pe aeroportul din Tokyo au fost evacuați.

367 de pasageri au fost evacuați și nu au fost răniți, a anunțat Japan Airlines. La bord se mai aflau 12 membri ai echipajului. Ca urmare, 379 de persoane au fost evacuate, au precizat reprezentanții companiei aviatice.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.