Dorina Schwartzkopf și-a lansat primul volum la 77 de ani: „Evenimentul a...

Dorina Schwartzkopf și-a lansat primul volum la 77 de ani: „Evenimentul a fost o încunurare a tot ce a fost frumos în viața mea”

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-76149771">

Joi seara, clubul Pago din Bastion a fost gazda lansării volumului de poezii „Cuvinte Împletite”, un volum de co-autor realizat de Dorina Schwartzkopf și regretatul Florian Ion Vilea, care a decedat anul trecut, evenimentul având parte de un public numeros și o serie de surprize.

„Lansarea primului meu volum de versuri, la 77 de ani, a fost o reușită, a fost o încunurare a tot ce a fost frumos în viața mea, a fost un eveniment care m-a împlinit… cu care nu știu dacă mă voi mai întâlni, având în vedere vârsta mea înaintată. Le mulțumesc tuturor celor care au venit la această lansare, mi-ați făcut o surpriză extraordinară. Printre oaspeți, am avut invitați și foști copii de la grupul Flores… care acum sunt oameni mari. Momentul a fost pus la cale de Remus Măruță, care a fost răspunzător și pentru alte surprize. Mulțumesc doamnei Rodica Pop pentru frumoasa prezentare a cărții mele și Lidiei Racovițan, care are un timbru vocal foarte fain… pentru recitare. Au ales poeziile care îmi plăceau și mie. Domnul Marcel Tolcea a vorbit atât de frumo… sigur cu un pic de critică… e adevărat poate am greșit un pic la unele poezii dar am simțit că așa trebuie. Voi mai scrie versuri și în continuare și țin să le le mulțumesc și lui Dan Lucian Corb și Sofiei Antimir, pentru sprijinul pe care mi l-au acordat. Le mulțumesc tuturor celor prezenți că au ținut un moment de reculegere în memoria co-autorului acestui volum Florian Ion Vilea. I-am trimis deja soției acestuia – stabilită în Sacramento California – acest moment”, a spus Dorina Schwartzkopf.

Lansarea volumului Cuvinte împletite, care a apărut la editura PIM, a inclus și un moment muzical realizat de Remus Măruță, Viorel Screciu, Ioan Puiu Popa și Radu Stoica (membrii formației Vest) și o surpriză oferită de membrii trupei Flores.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.