Hoţ prins de poliţiştii locali timişoreni după ce şi-a abandonat „prada” pe...

Hoţ prins de poliţiştii locali timişoreni după ce şi-a abandonat „prada” pe liniile de tramvai. Cum şi-a justificat gestul

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat din Gura Humorului, judeţul Suceava, a furat o motocicletă apoi a abandanat-o pe liniile de tramvai de pe strada Ştefan cel Mare. După ce a fost prins de poliţiştii locali hoţul a dat vina pe băutură pentru gestul său.

Polițiștii locali aflați în patrularea azi-noapte, în jurul orei 23.45, au fost direcționați de Dispeceratul DGPLT spre Strada Ștefan cel Mare, unde s-a reclamat sustragerea motocicletei.


La fața locului, polițiștii locali au depistat motocicleta abandonată pe liniile de tramvai, lângă care se afla o persoană care a declarat că a observat un bărbat ce împingea vehiculul care a căzut, moment în care l-a abandonat.

„Din descrierea martorului, polițiștii locali au trecut la urmărirea suspectului, identificându-l în parcarea unui supermarket de pe Bdul Eroilor de la Tisa. Acesta se numește A.S., are 55 de ani și este din Gura Humorului, județul Suceava. Bărbatul a declarat că a vrut să fure motocicleta într-un moment de inconștiență, fiindcă era băut. La fața locului s-a prezentat și proprietarul bunului. Suspectul furtului a fost predat polițiștilor de la Secția 5 pentru continuarea cercetărilor”, a informat Poliţia Locală Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.