Încă doi rugbişti de la SCM USV Timişoara au fost convocaţi la...

Încă doi rugbişti de la SCM USV Timişoara au fost convocaţi la naţională

0
DISTRIBUIȚI

SCM USV Timişoara are încă doi jucători chemaţi la selecţionata naţională. E vorba de Alexandru Bucur şi Daniel Plai, care se alătură celorlalţi şapte colegi de club care au fost deja selecţionaţi în lotul „Stejarilor” pentru pregătirea jocurilor din Rugby Europe Championship.

„Centrul Alexandru Bucur și mijlocașul la deschidere Daniel Plai au fost solicitați de noul seleționer, David Gerard.


Ei au deja meciuri în tricoul tricolor. Alexandru Bucur (29 ani) a debutat la echipa națională în 2018, cu ocazia unui meci test România – Uruguay (20-27), jucat la București. Daniel Plai – jucător recent transferat de echipa noastră – are tot 29 de ani și a debutat tot în noiembrie 2018. El a jucat primul meci împotriva Portugaliei (36-6), la Baia Mare. A fost un joc de baraj pentru menținerea în REC, în care Plai a înscris patru puncte”, a informat clubul bănăţean.

Ciprian Chiriac, Lucian Mureșan, Dragoș Ser, Vlad Neculau, Gabriel Rupanu, Tevita Manumua și Marius Simionescu sunt ceilalţi şapte componenţi ai trupei de pe Bega chemaţi în lotul României de pe linia de treisferturi. Dintre aceştia Simionescu nu e încă disponibil medical 100%.

Pe 4 februarie naționala va juca în deplasare, cu Polonia, în REC.

Altfel, SCM USV Timişoara se pregăteşte pe plan local. Feofaaki Holoia urmează să sufere intervenții chirurgicale la genunchi, dar va fi apt pentru finala Cupei României (6 aprilie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.