Mai mulţi timişoreni, lăsaţi în frig de Sfântul Ioan. Avarie nesemnalată de...

Mai mulţi timişoreni, lăsaţi în frig de Sfântul Ioan. Avarie nesemnalată de „performantul” Colterm UPDATE Caloriferele, din nou calde după mai mult de 24 de ore

3
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Colterm se lăuda recent cu performanţele din anul 2023, dar în plină iarnă compania de termoficare a lăsat în frig, de ieri, mai mulţi consumatori din zona Calea Martirilor.


De vină ar fi o avarie, problemă care însă nu a fost semnalată până acum pe canalele oficiale.

Ziua de Sfântul Ioan a început pentru mulţi timişoreni în frig. Aceştia s-au trezit cu caloriferele reci, fără nicio explicaţie. Problema ar fi o avarie pe strada Strada Martir Ştefan Mariş (fosta Elevului). Celor care au semnalat problema li s-a transmis că în decursul zilei de azi se fac remedieri.

Până atunci oamenii din zonă, mulţi dintre ei cetăţeni seniori, trebuie să supravieţuiască frigului cum pot, în plină iarnă, în epidemie de gripă/viroze şi în pragul unui val de aer polar care cuprinde de azi şi vestul ţării. Se vor semnala astfel temperaturi cu minus chiar şi în timpul zilei. Foarte probabil nu e singura avarie din acest moment. Există pe pagina Colterm o secţiune de reclamaţii iar 0256 494 133 este numărul la care puteţi semnala probleme.

UPDATE Căldura a revenit în calorifere luni, în jurul orei 14:00.

3 COMENTARII

  1. Imi permit urmatoarele intrbari, generate de vigurozitatea relatarii (parerea mea):
    – Sa fi fost, oare, avaria provocata deliberat de catre unul dintre laudarosi din Colterm?
    – Intrucat in relatare se considera foarte probabil sa nu fie singura avarie din acest moment, putem vorbi, oare, despre o campanie (fără nicio explicaţie) contra cetatenilor, mulţi dintre ei cetăţeni seniori? Cat de probabil, totusi?
    – Dar (pur teoretic) nu este posibil (poate chiar probabil) ca si o centrala de apartament sa sufere o avarie, in ziua de Sfântul Ioan, în plină iarnă, în epidemie de gripă/viroze şi în pragul unui val de aer polar?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.