Meciuri între roboți. Echipe de elevi din vestul țării s-au înfruntat în...

Meciuri între roboți. Echipe de elevi din vestul țării s-au înfruntat în primul „League Meet” regional (foto)

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-162708551">

Primul „League Meet” regional de robotică – concurs înscris pe lista olimpiadelor și concursurilor oficiale ale ministerului Educației – la care au participat câte șase echipe din Arad și Timișoara, precum și câte o echipă din Hunedoara, Petrila, Drobeta Turnu Severin și Moldova Nouă – 16 echipe în total, s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad. În cele 24 de meciuri care au avut loc, echipele participante au avut ocazia de a testa roboții cu care s-au prezentat la competiție.

Echipa Liceului Național de Informatică Arad, „Delta Force”, campioană mondială la robotică în 2022, s-a clasat pe primul loc, locul al doilea a fost adjudecat de echipa hunedoreană „RavenTech_HD” iar locul al treilea a fost ocupat de echipa arădeană „Infinity Bolts” de la același liceu de informatică.

Clasamentul de la acestă competiție va conta pentru cea din luna februarie care va reuni echipe din regiunea de vest, și unde se va decide calificarea la campionatul național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.