Nou scandal la DSP Arad: directorul economic a lovit-o pe directoarea instituției

Nou scandal la DSP Arad: directorul economic a lovit-o pe directoarea instituției

0
DISTRIBUIȚI

Directorul economic al Direcției de Sănătate Publică (DSP) Arad a lovit-o, marți, pe directoarea instituției, iar Poliția a deschis un dosar penal.

Polițiștii au fost sesizați, marți, în jurul orei 12:30, despre un nou scandal la DSP Arad.

Din primele cercetări a reieșit că o femeie, de 49 de ani, ar fi fost agresată de un bărbat de 63 de ani.

Surse apropiate anchetei susțin, pentru Mediafax, că agresorul este directorul economic al instituției, Gheorghe Penzeș, iar victimă a fost directoarea instituției, Cecilia Irimie.

Scandalul ar fi izbucnit după ce Penzeș a refuzat să semneze niște documente și a vrut să o filmeze pe Irimie cu telefonul mobil.

Cercetările sunt continuate într-un dosar penal, întocmit pentru lovire sau alte violențe, în vederea stabilirii stării de fapt și luării măsurilor legale.

Acesta nu este primul scandal în cadrul DSP Arad, în care este implicat Gheorghe Penzeș.

În decembrie anul trecut, acesta a depus plângere la poliție pentru pentru loviri și alte violențe, pentru că ar fi fost agresat de un coleg de laborator, pe stradă.


În 2022, Penzeș i-a făcut plângere, tot pentru loviri și alte violențe, lui Constantin Cătană, șeful Biroului Resurse Umane din cadrul instituţiei. Conform aradon.ro, la câteva luni distanță, Penzeș a venit la serviciu cu un aparat cu electoșocuri și un briceag, cu care i-a amenințat pe colegi. Au urmat zeci de plângeri împotriva lui, din partea mai multor angajați, care au declarat că nu își pot desfășura activitatea din cauza directorului economic, care le adresează injurii în mod sistematic, creând un mediu de lucru stresant. Demersurile angajaților au ajuns la Ministerul Sănătății, care a dispus detașarea lui Penzeş la Galați vreme de șase luni. Perioada a expirat, Penzeș s-a întors la DSP Arad, unde se pare că lucrurile au revenit pe vechiul făgaș.

Sursa foto: specialarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.