Poliția recomandă șoferilor să evite centura Timișoarei, din cauza protestului transportatorilor și...

Poliția recomandă șoferilor să evite centura Timișoarei, din cauza protestului transportatorilor și fermierilor UPDATE Trafic blocat la intrarea în Lugoj

0
DISTRIBUIȚI

Fermierii și transportatorii din Timiș continuă și astăzi protestul început zilele trecute față de tarifele și taxele crescute, circulând în coloană, cu viteză redusă, pe centura de nord a Timișoarei.

„Având în vedere că este în desfășurare un protest al fermierilor/transportatorilor pe DN69 sens Centura Timișoarei, printr-un marș format din 44 tractoare agricole, 10 camioane si 50 autoturisme, polițiștii timișeni recomandă tuturor cetățenilor să evite Centura Timișoarei pentru a nu se crea inconveniente în deplasările personale, întrucât obiectivul manifestării îl reprezintă circularea de către transportatori pe drumul public cu viteza redusă”, a transmis IPJ Timiș.

A fost stabilit calendarul consultărilor cu protestatarii

Guvernul României le-a transmis reprezentanților transportatorilor și fermierilor protestatari un calendar de discuții cu miniștrii și reprezentanții unor instituții publice.

În continuarea dialogului cu transportatorii și fermierii care protestează la București și în țară, Guvernul României le-a transmis reprezentanților transportatorilor și fermierilor un calendar de discuții cu miniștrii și reprezentanții unor instituții publice, cu care să discute pe fiecare domeniu în parte revendicările solicitate.

UPDATE Traficul rutier este blocat sâmbătă, la intrarea în Lugoj, din cauza protestelor fermierilor și transportatorilor.

Protestatarii au blocat autostrada A6 Balinț – Lugoj, la intrarea în municipiul Lugoj din județul Timiș.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier este blocat pe sensul de coborâre dinspre autostradă către DN6 (Varianta Ocolitoare a Mun.


Lugoj), din cauza coloanei de autovehicule ce se deplasează cu viteză redusă pe DN6.

Proteste asemănătoare au loc în mai multe zone ale țării. Fermierii și transportatorii au blocat cu autovehiculele lor mai multe puncte de trecere a frontierei, drumuri și intersecții importante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.