Un bărbat beat a dat foc unei case. Suspectul a fost reținut...

Un bărbat beat a dat foc unei case. Suspectul a fost reținut de polițiști (foto)

0
DISTRIBUIȚI

Joi seara, în jurul orei 22:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din satul Bacău de Mijloc, comuna Bata.

„Pentru misiune au intervenit pompierii militari din cadrul Secției Bârzava si ai Gărzii de Intervenție Birchiș cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. La locul evenimentului au acționat și pompierii voluntari ai SVSU Bata. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta prin ardere generalizată în două încăperi ale casei, pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați, propagat la acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 35 de metri pătrați, cu posibilitate de extindere la întreaga locuință. Intervenția promptă a pompierilor a făcut ca incendiul să fie localizat și lichidat prompt, limitând astfel pagubele materiale. Din fericire nu s-au înregistrat victime”, a transmis ISU Arad.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind „flacăra, prin folosirea cu intenție a sursei de aprindere în vederea generării incendiului”.

Polițiștii au preluat cazul, iar în scurt timp au descoperit cine a pus focul.

„La data de 4 ianuarie, în jurul orei 21:55, polițiștii Secției 8 Rurală Săvârșin au fost sesizați despre un incendiu izbucnit la un imobil din Bacău de Mijloc.


Cu ocazia deplasării la fața locului a fost identificat un bărbat de 58 de ani, din localitate, iar din primele cercetări a reieșit că, pe fondul consumului de alcool, bănuitul ar fi dat foc unei încăperi din imobil. În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Lipova cu propunerea luării de măsuri preventive. Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz într-un dosar penal, întocmit pentru distrugere”, a comunicat IPJ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.