„Bine dotat”. K-lu a lansat un videoclip cu secvențe din seria de...

„Bine dotat”. K-lu a lansat un videoclip cu secvențe din seria de filme românești „Brigada Diverse”

0
DISTRIBUIȚI

Muzicianul timișorean K-lu a lansat recent un nou videoclip numit „Bine dotat”, melodia având parte de un videoclip care conține secvențe din seria de filme românești „Brigada Diverse”.

Pe numele său adevărat Alin Constantin, K-lu este un DJ si producător din Timisoara prezent pe scena electronică încă din anul 2005, pomovând genuri muzicale ca funk, hip hop si breaks. Având un stil unic, bazat pe tehnici de turntablism, artistul iese ușor în eviidență prin seturile sale dinamice presărate cu diverse momente speciale menite să aducă un plus de buna dispoziție pe ringul de dans.


Artistul este binecunoscut și grație melodiilor sale care combină într-un mod cât se poate de interesant pasiunea sa pentru filmele românești cu muzica.

La începutul acestei luni, artistul timișorean a fost invitatul special al concertului care a marcat împlinirea a 12 ani de existență a formației JazzyBIT, iar în cadrul acestui eveniment K-lu a interpretat alături de Octavian „Vita” Horvath piesa Oaia, o melodie compusă de cei doi timișoreni anul trecut în cadrul taberei muzicale inițiate de Muzicon ce a avut loc la Buzad. La sfârșitul anului trecut K-lu a lansat și un post de radio online care poartă numele de Good One Radio care se poate asculta aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.