DISPERARE Dominic Fritz și USR fură startul campaniei electorale. Din sloganul cărui...

DISPERARE Dominic Fritz și USR fură startul campaniei electorale. Din sloganul cărui liberal s-au inspirat

7
DISTRIBUIȚI

Timișoara a fost împânzită, de ieri, cu mask-uri, bannere și machete pe afișajul electronic ale USR și primarului Dominic Fritz.


Deși nu a fost stabilită nici măcar datele alegerilor europarlamentare sau locale, useriștii au lansat o campanie agresivă de promovare electorală.

Asta în contextul în care liberalii au anunțat că în sondaje fostul primar Nicolae Robu ar avea procente bune avans față de Dominic Fritz. Prima reacție a useriștilor după ce acest anunț a fost lansarea, în mediul online, a unei campanii agresive, care-l vizează pe Robu, cu o serie de montaje video.

Sloganul useriștilor cu care încearcă să cucerescă electoratul – ”Iubim Timișoara”. Mesajul nu este decât o variantă a mesajului folosit de liberalul Horia Cristian, în 2012, pentru a câștiga un mandat de deputat – ”Iubesc Timișoara”.

7 COMENTARII

  1. Din pacate atat a facut USR pentru Timisoara.
    Copiat slogane.
    Multiplicat taxe.
    Multiplicate bilite transport in comun.
    Plata parcarilor intre blocuri.
    Butuci la colterm.

    Lista continua pana la alegeri

    • Ai dreptate! La Colterm Friţ a făcut şi paguba de sute de milioane cu amenzile, pe care tot timişorenii o vor plăti. Curtea de conturi, Parchetul, ar trebui să se sesizeze şi să-l tragă la răspundere pe Friţ şi ai lui.

    • Mai verificati odata la COLTERM, cred ca nu vorbiti in cunostinta de cauza…pe butuci si in pragul desfintarii, au dus-o fosti conducatori ai orasului prin interpusii lor. Acum chiar este un plus major legat de functionalitate si conditii.

  2. Doar pentru cei carora le pasa mai mult de oras decit de luptele politice :

    Reabilitare Cetatii si Buziasului, lucrari de 40 milioane eur, lucrari d ela bugetul orasului fara fonduri europene

    Prima cresa noua construita in oras dupa ’89

    Aduse in proprietatea noastra, a timisorenilor, cladirile Colegiului Banatean, Dositei Obradovici, dupa plata unor restante de ani de zile

    Demolate cosmeliile construite ilegal pe malul Begai

    si din astea mai mici dar care spun ceva : piata Balcescu are din nou vegetatie si copaci, la fel si Porumbescu

  3. disperarea își spune cuvântul. se uita useriștii pe sondaje si-i apuca groaza. poate ar trebui investigat și din ce bani sunt finanțate acțiunile astea aproape ilegale. dacă nu chiar ilegale, având în vedere ca legal se face campanie electorală începând cu o luna înainte de alegeri. până la urmă prin toată chestia asta friț ne confirmă ca nu a făcut nimic la primărie, a fost un dezastru absolut. altfel nu avea nevoie de așa campanie. oricum va pierde alegerile. e amuzant și trist totuși sa-i vedem pe useriști cum se screm din răsputeri sa ne spună…. nimic. lumea simte pe pielea proprie ce fiasco a fost și încă este administrația friț-usr, deci toate manevrele astea sunt inutile

  4. Toți sunt la fel ! Nu ieșim la vot în semn de boicot și îi lăsăm să se voteze singuri partidele cu aparatul lor de vot și bugetării ținuți în funcție doar pt voturi . Le arătăm noi lor cum la anul e ca în Rusia

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.