Peste 150 de amenzi în urma unei razii de proporţii în Timişoara...

Peste 150 de amenzi în urma unei razii de proporţii în Timişoara şi împrejurimi. Valoarea totală a sancţiunilor

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă

Noapte încărcată pentru poliţiştii municipali, care au efectuat o razie de proporţii pe străzile Timişoarei, precum şi pe arterele din zonele periurbane. Au fost acordate peste 150 de amenzi în valoare de peste 40.000 de lei. Iar paleta neregulilor constatate între zilele de sâmbătă şi duminică cuprinde şofatul sub influenţa băuturii, infracţiuni de lovire sau portul de obiecte periculoase.

„În cadrul acțiunii au fost aplicate 151 de sancțiuni contravenționale în valoare de 41.892 de lei, dintre acestea 127 conform O.U.G.


195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 20 conform Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și 4 pentru alte acte normative. Totodată, au fost reținute 4 permise de conducere, dintre care 3 pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și 1 pentru alte abateri la regimul rutier, fiind retrase 12 certificate de înmatriculare. De asemenea, au fost constatate 3 infracțiuni, 1 privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autoturism având permisul suspendat, 1 privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe și 1 privind săvârșirea infracțiunii de portul sau folosirea fară drept de obiecte periculoase. Cu ocazia activităților de control desfășurate în trafic, polițiștii au efectuat 218 testări cu aparatul etilotest și 18 testări cu aparatul Drugtest”, a transmis IPJ Timiş.

Conform autorităţilor astfel de acțiuni de prevenire vor continua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.