SCM Politehnica, bătută acasă de Suceava pentru a doua oară în weekend

SCM Politehnica, bătută acasă de Suceava pentru a doua oară în weekend

0
DISTRIBUIȚI
Foto: scmtimisoara.ro

SCM Politehnica a bifat un nou „record” în această perioadă mai gri a existenţei. Altădată un partener mai degrabă de „sparring” pentru alb-violeţi, la fel cum era şi Clujul, CSU Suceava a câştigat ieri a doua oară în sala „Constantin Jude” în decurs de aproximativ 48 de ore. A fost acum 35-32 pentru gruparea din nord-estul ţării, în jocul care din primul tur al Cupei României.

E drept, Poli a folosit o garnitură mai tânără faţă de meciul de campionat de vineri – pierdut mai clar: 30-34.


Portarul Tomislav Stojkovic, interul Răzvan Trif și extrema Filip Marjanovic nu au fost pe foaia de joc iar alte trei nume importante, Marius Sadoveac, Antonio Pribanic și Flavius Cîmpan, nu evoluat deloc. După cum se ştie bănăţenii nu se bazează nici pe Fenici (accidentat) în această perioadă.

A fost 9-5 pentru suceveni în minutul 9, dar alb-violeții au întors scorul (16-14) și au condus la pauză cu 18-17. Din nou timişorenii au avut un avans, mai consistent chiar cu „tineretul” (21-18), şi s-au văzut bătuţi de suceveni, care a marcat pe final de trei ori consecutiv pentru a se desprinde chiar la +6.

Poli a fost eliminată astfel din Cupă, la fel ca divizionara secundă Unirea Sânnicolau Mare, învinsă acasă de Potaissa Turda (scor 28-40). CSU Politehnica, aflată tot în Divizia A, are meci în aceeaşi fază a competiţiei cu Pietricica P. Neamţ.

Pentru SCM Poli, locul 11 în Liga Naţională, urmează „periplul” în Capitală, cu jocuri pe terenul lui Steaua şi Dinamo, pe 24 febaruarie, de la ora 17.30 (Pro Arena), respectiv 29 februarie.

SCM Poli (marcatori): Bordeanu – 6 goluri, Bran, Szabo, Chira, Baican – câte 4, Huta (debut), Dăneasa (junior debutant) – 3, Ignat – 1. Portari: Lazăr 6 parade din 30 de aruncări, Pal 1/12.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.