TrupaHazard: o poveste de altfel de folk rock de succes din Timișoara

TrupaHazard: o poveste de altfel de folk rock de succes din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Fiindcă trăim într-o epocă în care orice produs trebuie etichetat, TrupaHazard a venit cu titulatura de „altfel de folk rock“,pentru a descrie genul muzical servit. Desigur, dincolo de denumiri pompoase și etichete, concertele susținute de TrupaHazard oferă spectatorilor cantități impresionante de voie bună și entertainment cu ștaif, iar acest fapt s-a văzut și la cel mai recent concert susținut la sfârșitul săptămânii trecute la Porto Arte.

Evenimentul a debutat cu câteva cover-uri interpretate de Story Duet, adică Gabriel Racz și Oana Cocea, care au reușit să încălzească asistența cu un amestec de compoziții celebre.

După acest intro de bun augur, Răzvan Stochiță (Ravi) și colegii săi din TrupaHazard, au acaparat seara cu un recital bine structurat, care s-a bucurat de aplauze binemeritate. Unul din motivele pentru care recitalurile celor de la TrupaHazard sunt savuroase este acela că compozițiile create de Ravi sunt îndesate de bucurie pură nealterată defel de cutume contemporane. Fie că sunt lente sau mai zgomotoase, piesele acestea au parte de un amestec izbutit de porțiuni folk, rock și arome de reggae, iar ghiveciul acesta este cât se poate de gustos.

Alături de Ravi, la acest concert care s-a bucurat de un public numeros s-au aflat chitaristul Vlad Vasilescu (aflat la prima sa apariție în fața publicului) și tobarul Liviu Frățilă. Înaintea lansării celui de-al treilea album TrupaHazard , muzicienii vor susține un turneu național, iar următoarea oprire acasă pentru formație va avea loc vineri 8 martie la The 80s Pub din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.