Conducerea PNL votează înlăturarea lui Alin Nica de la conducerea filialei Timiș:...

Conducerea PNL votează înlăturarea lui Alin Nica de la conducerea filialei Timiș: „Am fost sacrificat din cauza șantajului PSD”. Cine va fi interimar

0
DISTRIBUIȚI

Conducerea națională a PNL a votat astăzi, la propunerea lui Lucian Bode, care este secretar general al partidului, înlăturarea lui Alin Nica de la conducerea PNL Timiș.

Vă reamintim că Alin Nica s-a opus vehement parteneriatului PNL-PSD pentru următoarele alegeri locale, mai ales că pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș, pe care o ocupă acum, coaliția l-a desemnat drept candidat pe deputatul Alfred Simonis, președintele PSD Timiș.

Alin Nica a părăsit marți după-amiază ședința aflată încă în desfășurare la PNL și a spus că „mi-am luat rămas bun de la colegii mei.


Acum, se propune demiterea mea. Prin decizii Oculte, pentru interes, ne-am îndepărtat de idealurile pentru care în ’89 oamenii și-au pierdut viața. Nicolae Ciucă evident că nu are experiență politică, dar are oameni cu experiență în jur. Actuala conducere trebuie să își asume eșecul”.

Întrebat dacă se va alătura altei formațiuni politice sau dacă va candida pentru un nou mandat la conducerea CJ Timiș, Nica a admis că Forța Dreptei, partidul înființat de Ludovic Orban, este o opțiune, însă a evitat să dea răspunsuri concrete.

„Nu vreau să iau niciodată decizii la cald. Am fost membru al PNL 20 de ani, sunt liberal și voi fi în continuare, indiferent ce decizie voi lua. Mă consult cu familia, cu colegii care și-au pus încrederea în mine, și voi vedea. Nu știu încă ce voi face”, a mai spus Alin Nica după ce a părăsit ședința PNL.

Conform unor surse, interimar la conducerea filialei PNL Timiș va fi Vasile Blaga, „veteranul” din fostul PDL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.