Seminar despre „aspecte legislative privind ocuparea forței de muncă”, la CCIAT

Seminar despre „aspecte legislative privind ocuparea forței de muncă”, la CCIAT

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Programul anual al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș care vizează informarea și instruirea agenților economici timișeni privind noutăți legislative în diferite domenii de activitate continuă cu seminarul organizat în colaborare cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Timiș, având ca temă „Aspecte legislative privind ocuparea forței de muncă”.

Vor fi prezentate și supuse discuțiilor următoarele tematici:

  • comunicarea locurilor de muncă vacante
  • beneficii pentru șomerii care se încadrează în muncă înainte de expirarea perioadei de șomaj
  • subvenții acordate angajatorilor care încadrează în muncă șomeri aparținând unor grupuri țintă, greu integrabile pe piața muncii
  • importanța și beneficiile economiei sociale și exemple de bune practici
  • platforma PULS

Tematicile vor fi susținute de Florentin Lațcu, șef serviciu Agenția Locală Timișoara, Adrian Onica, șef birou Analiza Pieței Muncii și Relații cu Angajatorii și Alin Costiuc, consilier superior Compartiment Economie Socială, angajați ai AJOFM Timiş.

Seminarul are loc marți, 19 martie, ora 10:00, în Sala „Banat” a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr.


22, et. 1.

Participarea este gratuită, prin transmiterea confirmării de participare accesând link-ul www.cciat.ro/formular/index.php?cdx=yG4.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.