Minoră, dată dispărută după ce a plecat de acasă şi nu s-a...

Minoră, dată dispărută după ce a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Dacă o vezi, sună la 112 UPDATE Fata a fost găsită la sute de kilometri de casă

0
DISTRIBUIȚI

O minoră în vârstă de 12 ani din Şoimuş, judeţul Hunedoara, este dată dispărută după ce duminică dimineaţa mama ei a constatat că fata lipseşte de acasă.

„La data de 31 martie 2024, în jurul orei 12:40, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șoimuș au fost sesizați de o femeie din comuna Șoimuș cu privire la faptul că, în dimineața zilei de 31 martie 2024, la ora 10.00, în timp ce se afla la domiciliu, a observat că fiica sa, DRĂGUȚ DARIA FLORINA (foto), în vârstă de 12 de ani, nu se mai afla în camera sa, iar în urma verificărilor făcute de aceasta a rezultat că fiica sa a plecat de la locuință în cursul nopții, posibil pentru a se întâlni cu un prieten cunoscut pe o rețea de socializare.


Semnalmentele minorei: înălțime 1,50 m, greutate aproximativ 45 de kg., păr șaten, ochi căprui (nu se cunoaște cu ce era îmbrăcată la momentul plecării voluntare).
Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării persoanei, care a fost dată în urmărire națională”, a transmis IPJ Hunedoara.

Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile găsirii minorei să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

UPDATE Tânăra a fost găsită tocmai în județul Brașov, la Codlea. Polițiștii au transmis că fata nu a fost victima vreunei infracțiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.