O șoferiță a rămas fără permis după ce s-a blocat cu mașina...

O șoferiță a rămas fără permis după ce s-a blocat cu mașina între bariere, la o trecere la nivel cu calea ferată

0
DISTRIBUIȚI

O femeie în vârstă de 54 de ani din localitatea arădeană Vladimirescu a rămas fără permis de conducere după ce a ignorat semnalele luminoase și acustice și a fost prinsă cu mașina între bariere.

„La data de 8 aprilie, în jurul orei 16:00, o femeie de 54 de ani, din Vladimirescu, a condus un autoturism pe Calea Șiriei, în direcția Horia. Ajungând la trecerea la nivel cu calea ferată, nu a respectat semnalele acustice și luminoase care anunțau apropierea unui tren, angajându-se în traversarea șinelor de tren. În timpul traversării, autoturismul a fost surprins și a rămas blocat între bariere, până la trecerea trenului și ridicarea acestora.


Incidentul nu s-a soldat cu avarii sau victime, nefiind afectată nici circulația feroviară. Polițiștii Serviciului Rutier, care desfășurau activități în zonă, au supravegheat zona și au luat toate măsurile pentru evitarea pericolelor”, a comunicat IPJ Arad.

Ulterior, femeia a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.485 de lei și suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

„Atragem atenția tuturor șoferilor că neoprirea la trecerea la nivel cu calea ferată, când barierele sunt coborâte sau în curs de coborâre se sancționează cu amendă între 1.485 – 3.300 de lei, precum și cu reținerea permisului de conducere pentru 120 de zile, și eliberarea dovezii fără drept de circulație”, au mai transmis polițiștii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.