Poli Timişoara a bifat şi o despărţire în mijlocul primăverii: un atacant...

Poli Timişoara a bifat şi o despărţire în mijlocul primăverii: un atacant care nu a marcat

0
DISTRIBUIȚI

Politehnica Timişoara şi-a mai modificat o dată lotul zilele acestea, deşi se află în plin sezon. După înregimentarea surprinzătoare a lui Cristi Bărbuţ, clubul a anunţat despărţirea de atacantul Andrei Mura, al cărui tricou a fost purtat deja de primul la duelul de sâmbătă cu FC Bihor (scor 0-0).

Absenţa lui Mura (24 ani) de la Oradea nu a fost întâmplătoare, la fel cum nici faptul că numărul lui de la Poli #11 a fost luat de Bărbuţ, proaspăt transferat înaintea derby-ului Ligii 3. Ieri, alb-violeţii au anunţat despărţirea de jucătorul timişorean crescut la Dortmund. Mura a avut şi ghinion la Politehnica, ratând incredibil în câteva meciuri din campionat. A marcat doar în amicale pentru echipa pregătită de Paul Codrea. În timp ce în Liga 3 la aspecte pozitive se poate trece faptul că a contribuit la două goluri ale colegilor în cele nouă meciuri bifate. El s-a confruntat la începutul sezonului şi cu o situaţie mai puţin plăcută, fiind suspendat două luni din cauza pariurilor, alături de alţi jucători care au evoluat la Ghiroda.


A mai avut şi o accidentare care i-a mai luat din posibilul timp petrecut pe gazon. În fine, se pare că transferul lui Bărbuţ a contat decisiv în despărţirea de el, în condiţiile în care clubul nu are resurse financiare pentru un lot numeros.

Reamintim că în continuare cu alb-violeţii se antrenează şi Dorin Rotariu (28 ani), care poate semna de asemenea din postura de jucător liber de contract. Directorul executiv Costel Pantilimon a negat pentru iamsport.ro că fostul jucător al FCSB-ului se va alătura oficial echipei. În ceea ce priveşte accidentarea lui Cristi Bărbuţ, la gleznă, în duelul cu bihorenii, se pare că a fost mai mult o sperietură, jucătorul fiind schimbat preventiv iar ieri a participat la prima şedinţă de pregătire a săptămânii.

Sâmbătă, de la ora 17, Poli primeşte pe „Electrica” replica Buziaşului, singura formaţie alături de FC Bihor pe care nu a învins-o în acest sezon în nicio întâlnire.

Pentru play-off timişorenii au pus în vânzare, în premieră pentru noul proiect, abonamente. La tribuna 1 un abonament de play-off costă 120 de lei pentru toate cele 4 meciuri din play-off + meciul din semifinală&finală. La tribuna 2 e 80 de lei pentru toate cele 4 meciuri din play-off + meciul din semifinală&finală

„Deținătorii de abonamente au 10% reducere la shop-ul fizic de la stadion!
În cazul în care aveți ecranul telefonului crăpat, vă rugăm să tipăriți biletul cumpărat, pentru a putea fi scanat cu succes la intrarea pe stadion. Persoanele cu dizabilități și copiii sub 14 ani au intrarea gratuită. Copiii sub 14 ani au intrarea gratuită la Tribuna a 2-a doar însoțiți de un adult. Dacă handicapul este vizibil nu trebuie prezentat certificatul de handicap( ex. Scaun cu rotile, deficiențe locomotorii etc.) în caz contrar vă rugăm să aveți certificatul la voi”, se arată în anunţul clubului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.