Șase morți și 12 răniți, majoritatea femei, după ce un bărbat a...

Șase morți și 12 răniți, majoritatea femei, după ce un bărbat a atacat cu cuțitul într-un mall din Sydney

0
DISTRIBUIȚI

Poliția australiană a declarat luni că atacatorul care a înjunghiat mortal șase persoane, sâmbătă, într-un centru comercial aglomerat din Bondi, o suburbie din Sydney, a vizat femeile.


Țara își plânge victimele și sute de persoane au depus flori lângă locul faptei.

În atacul de sâmbătă, cinci dintre cele șase persoane ucise și majoritatea celor 12 răniți erau femei. Bărbatul cunoscut cu probleme mentale a rănit inclusiv un bebeluș în timp ce-i ucidea mama.

Poliția a declarat luni că a terminat de prelevat probe fizice la centrul comercial Westfield Bondi Junction, notează Reuters.

„Este evident pentru mine, este evident pentru detectivi că infractorul s-a concentrat asupra femeilor și a evitat bărbații”, a declarat comisarul poliției din statul New South Wales, Karen Webb, pentru Australian Broadcasting Corp. „Videoclipurile vorbesc de la sine, nu-i așa? Aceasta este cu siguranță o linie de anchetă pentru noi”.

Joel Cauchi, în vârstă de 40 de ani, îmbrăcat în pantaloni scurți și cu un tricou al naționalei de rugby a Australiei, a alergat prin mall cu un cuțit, au spus martorii. El a fost ucis de inspectorul de poliție Amy Scott, care l-a înfruntat singură pe bărbatul cu probleme mentale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.