Soluţia pentru valorificarea vestigiilor de la centrul istoric, încă NECUNOSCUTĂ de primarul...

Soluţia pentru valorificarea vestigiilor de la centrul istoric, încă NECUNOSCUTĂ de primarul Nicolae Robu. Ce admite că ar putea avea loc şi când se va şti ceva oficial

0
DISTRIBUIȚI

craniu

Deşi mai sunt circa două săptămâni până la prezentarea oficială a soluţiei decise de firma Corint pentru punerea în valoare a vestigiilor din centrul istoric al urbei de pe Bega, primarul Timişoarei Nicolae Robu spune că încă nu ştie nimic. Chiar dacă deja pe internet au pornit zvonuri cum că băile turceşti vor fi acoperite pierzându-se astfel o importantă parte a istoriei din urbea de pe Bega, dar şi un potenţial obiectiv care ar atrage turişti, primarul susţine că nimic nu este oficial… încă.

„Nu am primit nicio înştiinţare oficială.


E posibil să fie adevărat, nu am primit nicio informare oficială. În data de 16 expiră termenul pentru prezentarea soluţiilor, nu am primit încă nimic, nu am avut decât discuţia iniţială cu firma respectivă imediat după ce s-a încheiat licitaţia şi am semnat contractul de proiectare şi de execuţie. Am avut o întâlnire cu reprezentanţii firmei fiindcă ne interesa să se încheie cât mai repede ceea ce este de făcut. Din auzite şi eu ştiu că s-a ajuns la o soluţie, dar trebuie să am o informaţie oficială”, a spus edilul.
Întrebat dacă în absenţa unei informaţii oficiale este mulţumit de ceea ce se aude măcar la nivel de zvon, edilul a declarat că „vom comenta abia când voi şti sigur. Eu nu pot să intervin deloc în această speţă oricum. Când e vorba de vestigii arhelogice trebuie să ştiţi ce ce prevede legea, este o firmă de specialitate propune soluţii şi comisia de monumente de la ministerul Culturii este cea care alege una din soluţiile propuse de către firma de proiectare respectivă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.