ASU Politehnica mizează pe 24 de nume în cantonament. Încă trei jucători...

ASU Politehnica mizează pe 24 de nume în cantonament. Încă trei jucători tineri au semnat cu ”Băieții în ghete”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu

Formația susținută financiar de suporterii timișoreni începe mâine stagiul centralizat de la Sântămarie-Orlea. Antrenorul Cosmin Petruescu a păstrat în total 24 de jucători la ASU Politehnica pentru această perioadă a pregătirii. Pe lângă jucătorii deja anunțați, de astăzi Alexandru Cherecheș, Bogdan Miholca și Dragoș Cojocaru au devenit oficial jucătorii alb-violeților după o scurtă perioadă de testare.

Cosmin Petruescu a renunțat în schimb la portarii Emanuel Fișteag și Markos Gakos. Între buturi timișorenii l-au înregimentat pe Rareș Murariu (Viitorul) și îl vor avea ca soluție de rezervă pe juniorul Alexandru Borbei. De asemenea, un alt component al generației de excepție 2003, Alexandru Gașpar, folosit de altfel câteva minute în primăvară, se alătură lotului antrenat de ”Conferențiar”, la fel ca tânărul Vlad Bîte.


În schimb, ”principalul” timișorenilor nu i-a păstrat pe trialiștii Ioan Boancă, Ionuț Ianc și Patrick Popescu. Alte trei nume aflate în teste în prima săptămână de antrenamente au fost însă pe placul tehnicianului sosit de la Lugoj. E vorba de fundașii stânga Dragoș Cojocaru și Alexandru Cherecheș, precum și de mijlocașul Bogdan Miholca.

Cojocaru (21 de ani) nu a fost păstrat de ACS Poli și a generat discordie între clubul retrogradat și impresarul Cristea Opria. El a făcut o perioadă junioratul în Belgia, la Anderlecht și a semnat un contract valabil pe un an de zile. Cherecheș (21 de ani), produs ACS Poli, a evoluat în sezonul trecut la Giarmata, în Liga a III-a, unde a marcat un gol în 24 de apariții. În fine, celălalt ”păstrat”, Miholca, are tot 21 de ani și a jucat în ediția trecută în 18 partide pentru Olimpia Satu Mare, până la ieșirea clubului galben-albastru din scenă. Ultimii doi au semnat contracte valabile pe trei sezoane.

Primul amical pe care ASU Politehnica îl va disputa în cadrul cantonamentului din județul Hunedoara va fi miercuri, de la ora 18, cu Sportul Petrești.

Lotul lui ASU Politehnica:

Portari: Rareș Murariu, Alexandru Borbei;
Fundași: Dănuț Bilia, Bogdan Nicolescu, Cristian Scutaru, Alexandru Cherecheș, Tamas Szasz, Raul Vidrăsan, Ionuț Coadă, Ioan Mera, Dragoș Cojocaru;
Mijlocași: Alin Ignea, Adrian Poparadu, Vlad Bîte, Adrian Bedea, Marvin Schieb, Alexandru Gașpar, Bogdan Miholca, Răzvan Ghinescu, Florin Lazea;
Atacanți: Ionuț Plămadă, Romeo Bănică, Bogdan Bozian, Gelu Velici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.