Bărbatul care a ameninţat cu un carnagiu ca la coaforul Perla, eliberat....

Bărbatul care a ameninţat cu un carnagiu ca la coaforul Perla, eliberat. Vezi cu ce a convins

2
DISTRIBUIȚI

Cătălin Tănase, arestat într-un dosar instrumentat de DIICOT pentru că a spart adresa de Facebook a concubinei sale, postând imagini cu aceasta făcând sex oral, şi a ameninţat-o că va face un carnagiu după modelul de la coaforul Perla dacă nu se întoarce la el, a contraatacat, astăzi, la recurs. În faţa Tribunalului Timiş, apărătorul acestuia, avocatul Aurica Şteţ a susţinut că, în realitate, clientul ei „este o persoană emotivă, uşor de manipulat. Partea vătămată a făcut presiuni asupra sa pentru a se despărţi de concubina cu care era în România şi de copii pe care-i avea cu aceasta, ce a şi făcut. Aceasta avea pretenţia de a sta cu camera web pornită când vorbeau pentru a se convinge că nu mai locuiau cu el copiii. Au vorbit non-stop la telefon şi pe internet, stând la discuţii şi până la cinci dimineaţa În nici un moment nu a ameninţat-o, ba chiar plănuiau să-şi ia împreună un imobil în Timişoara.


Când a aflat că vrea să treacă casa pe numele copilului lui a depus plângerea. Dacă s-ar lua măsuri împotriva tuturor bărbaţilor care mai ridică vocea sau chiar sunt mai violenţi decât Tănase, ar trebui arestată jumătate din Timişoara”. Ca să susţină relaţiile bune dintre cei doi, avocatul lui Tănase a depus mai multe fotografii cu capturi din timpul discuţiilor purtate pe internet în care cei doi erau extrem de veseli.

În replică, procurorul a cerut menţinerea în arest a suspectului pe motiv că „există riscul de a continua săvârşirea de infracţiuni”. Tănase a cerut să fie pus în libertate, anunţând că „nu mai vreau să am de a face cu această femeie”. Rămâi pe PRESSALERT.ro să afli decizia Tribunalului Timiş.

UPDATE Instanţa a admis recursul, bărbatul urmând să fie pus în libertate, dar având interdicţia de a părăsi localitatea.

2 COMENTARII

  1. Botza!!!! La experienta ta, faci gafe de genul „DIICOT aresteaza”?!?!?!?!?
    Chiar daca uneori asa este, macar aparent ar trebui sa informezi corect cititorii care nu au pregatire juridica.
    Sa traiesti!!

  2. de ce nu scrie-ti mai departe continuarea..adica..respectivul e pus in libertate si ameninta din nou ,terorizeaza familia din nou inca mai rau …de ce nu scrieti ca instanta a decis sa nu i se faca expertiza medicala psihiatrica deoarece e sanatos mintal dar el este un bolnav psihic grav ..oricum curand se va intampla ceva grav legat de psihopatul asta ca el nu o sa se lase pana nu distruge familia ei si pe ea ..politia nu face nimic ,instanta nu ia dat femeii nici macar protectie sa nu se mai apropie de ea..cei care citesc poate se bucura ca el e inchis si condamnat cand realitatea e alta defapt ..de ce nu mai scrie-ti continuarea..ce nu mai scrie-ti continuarea..de ce nu scrieti si de familia lui ca sunt lafel..o familie de hoti si alcolisti ,,sora lui e cautata de politia din austria ca a furat ..a lucrat la o batrana si a furat bani de pe cardul batranei si un lant de aur are dosar in austria ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.