Mărturia ucigaşului de copii – şi-a înjunghiat victima şi a legat-o cu...

Mărturia ucigaşului de copii – şi-a înjunghiat victima şi a legat-o cu scotch la gât

1
DISTRIBUIȚI

Iancu Măran, bărbatul care a fost achitat pentru uciderea unei fetiţe şi care acum a asasinat o adolescentă de 14 ani din Oraviţa şi a rănit-o grav pe sora ei de 17 ani, a făcut, astăzi, declaraţii cutremurătoare în faţa Tribunalului Caraş Severin, unde procurorul a cerut arestarea sa pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi tentativă de omor. Bărbatul a povestit că le cunoştea pe cele două adolescente pentru că în urmă cu ceva timp a avut o relaţie cu o soră mai mare.


Le-a luat din Oraviţa cu mopedul, numai că la un moment dat acesta s-a stricat. Ca să se asigure că fetele nu fug, le-a legat cu o sfoară de un copac de pe marginea drumului. Măran susţine că pentru a scăpa, fetele i-au aruncat cu nisip în ochi şi atunci a scos cuţitul şi a început să lovească în stânga şi-n dreapta până a obosit. Când a văzut că fata de 14 ani sângerează foarte rău, a legat-o la gât cu o bucată de scotch şi a abandonat-o pe câmp. Deşi Măran susţine că nu le-a agresat sexual, procurorul a anunţat că va fi pus sub acuzare şi pentru răpire şi viol. Tribunalul Caraş Severin a decis arestarea lui pe 29 de zile. „Clientul meu a hotărât să nu mai declare recurs împotriva deciziei de arestare pentru că se consideră vinovat de faptele comise şi a spus că trebuie să fie pedepsit”, a declarat, pentru PRESSALERT.ro, apărătorul acestuia, avocatul Cosmin Bolosin. Iancu Măran urmează să fie supus şi unei expertize psihiatrice.

1 COMENTARIU

  1. Am incercat mai devreme sa public un comment referitor la articolul Dvs. In loc sa publicati comment-ul meu Dvs. ati corectat articolul si ati decis sa nu mai publicati commentul meu. E corect?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.