Bojin anunță că Retimul poate prelua deponeul de la Ghizela. Șefii Retim...

Bojin anunță că Retimul poate prelua deponeul de la Ghizela. Șefii Retim habar nu au!

0
DISTRIBUIȚI

Şeful Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, a anunţat, ieri, că Retim poate prelua gestionarea deponeului de la Ghizela. Acesta a retim gunoi sortareexplicat că s-au finalizat procedurile pentru închiderea celorlalte gropi de depozitare a gununoaielor,  urmând ca singura locaţie disponibilă şi obligatorie de la 1 februarie să fie Ghizela.


Şeful CJT a atenţionat că toţi cei care nu se supun regulii riscă amenzi usturătoare. Cât despre operatorul care se va ocupa de deponeul care acum este gestionat temporar de firma Salprest din Lugoj, Bojin a mai explicat că „suntem în negocieri cu firma Retim”.

Şeful CJT a detaliat că, din câte știe, licitaţia a fost câştigată de firma Izometal Confort, a “regelui asfaltului” Georgică Cornu, dar pentru că firma este în insolvenţă, următorii pe listă sunt cei de la Retim. Marcel Petrişor, directorul Retim, a declarat pentru PRESSALERT.ro că „noi nu avem informaţii cu privire la această modificare şi nu am primit nicio înştiinţare oficială cum că licitaţia pentru deponeul de la Ghizela are un câştigător ca urmare a contestaţiilor depuse. Totuşi, dacă vom fi desemnaţi câştigători, noi nu avem nicio problemă în a gestiona deponeul” .

Foto: Adrian Pîclișan

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.