Aurel Şunda, numit director tehnic la Centrul de Copii şi Juniori de...

Aurel Şunda, numit director tehnic la Centrul de Copii şi Juniori de la ACS Poli

3
DISTRIBUIȚI

aurel_sunda

Examinarea pentru posturile de antrenori în cadrul Centrului de Copii şi Juniori de la ACS Poli a luat sfârşit. O parte dintre antrenori a obţinut rezultate bune, iar „codaşii” vor fi reexaminaţi în toamnă. De asemenea, pe lângă Viorel Vişan care va conduce activitatea juniorilor din punct de vedere administrativ, Aurel Şunda este noul director sportiv al Centrului.

Şunda este unul dintre cei mai experimentaţi antrenori din Timişoara. Ultima dată, Aurel Şunda i-a antrenat pe cei de la Săgeata Năvodari, din seria estică a Ligii a II-a.


De acum încolo, el va coordona ce fac grupele de copii din punct de vedere tactic. În ceea ce priveşte examenul, l-au trecut cu brio cinci tehnicieni care vor avea contract de muncă pe perioadă nedeterminată: Sorin Vlaicu, Octavian Benga, Robert Fruşa, Petre Vlătănscu şi Petre Ţurcaş, care va fi noul antrenor cu portarii. Alţi cinci antrenori vor avea contract de muncă până la finalul lui decembrie şi vor fi reexaminaţi în toamnă: Cristian Contescu, Roberto Ivan, Nova Draghici, Iulian Prodana şi Ovidiu Preda. Din Comisia de examinare au făcut parte Jackie Ionescu, Călin Rosenblum, din partea ACS Poli, Viorel Boiţ, cel care are drept de semnătură în cazul palmaresului Politehnicii, Sorin Brindescu, profesor de sport la UVT, dar şi Dan Firiţeanu, în calitate de antrenor federal. Concursul a constat în trei probe, 30% cea teoretică, 40% cea practică şi 30% un interviu.

Foto: bzi.ro

3 COMENTARII

  1. Examinarea a dus la desfiintarea grupelor de copii de 2000 si *98 nimeni nu stie din ce motiv.Parintii care au copiii la aceste grupe de 7-8 ani,purtandu-i si cheltuind prin deplasari si cantonamente au ramas cu buzele umflate,nestiind ce se intampla pt ca nimeni din conducerea clubului sau de la copii si juniori nu da nici o explicatie,in afara de *asa vrea muschii mei* spus de unul din directori! Oare asta sa fie strategia promisa de D-nul ROBU intr-un interviu de acum 2 saptamani cand spunea ca v-a une accentul pe pepiniera proprie a clubului !!!??? CE S-A FACEM CU COPIII D-LE PRIMAR,II DUCEM LA HANDBAL si la anu se desfiinteaza si acolo???

  2. oare este o problema chiar atat de mare sa mai tii 2 echipe de copii pt un club ca POLI,mai ales ca la anul viitor este competitie pt grupele de 2000 !!!??? oare ce se urmareste cu aceasta manevra si cine are interes sa desfiinteze aceste grupe???

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.