Muzică şi poezie cu Akua Naru, într-un concert de povestit nepoţilor VIDEO...

Muzică şi poezie cu Akua Naru, într-un concert de povestit nepoţilor VIDEO și GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI

concertsetup (20)

Akua Naru & The Digflo Band au susţinut un concert memorabil în oraşul nostru, evenimentul fiind unul care le-a prilejuit celor prezenţi o întâlnire sonoră cu o artistă care posedă un  flow şi o dexteritate vocală aparte, care a fost completată „la fix“ cu o formaţie care a navigat cât se poate de abil prin mai multe stiluri muzicale.

Evenimentul desfăşurat azi – noapte în Setup Venue a a beneficiat de un public superb, care încă de la primele acorduri ale recitalului a creeat o atmosferă de vis. Pe parcursul show-ului Akua Naru a adus un omagiu de milioane tuturor femeilor de culoare care au scris file de poveste în muzică. Cei şase membri ai trupei sale au colorat mirific recitalul, abordând în diverse ocazii arome de jazz, soul şi funk. Tobarul Christian Nink a reuşit să-i vrăjească pe fani cu prestaţia sa, iar la sfârşitul concertului a dat drumul unui solo care va rămâne întipărit în memoria celor prezenţi. Clăparul Sebastian Scobel a fost şi el în centrul atenţiei, intrând în anumite momente ca backing – vocal în ecuaţie, iar saxofonistul Julian Ritter a dat şi el un plus de şarm recitalului. Alături de ei, în live – band – ul artistei s-au mai aflat basistul Alex Roenz, chitaristul Leif Braeutigam şi DJ Rafel Baska (turntable). Recitalurile solistei Akua Naru au fost pe bună dreptate comparate de specialişti cu prestaţiile unor Laureen Hill sau The Roots, iar melomanii timişoreni s-au convins pe deplin de acest fapt. Solista a mulţumit în mai multe ocazii publicului pentru atmosfera creată şi a oferit şi un moment – surpriză.

După ce i-a rugat pe toţi cei prezenţi să nu filmeze momentul, Akua Naru a prezentat o melodie în premieră. „Mă bucur că v-a plăcut. Dacă a prins în România, e clar că piesa asta va prinde oriunde. E o onoare să cânt în Timişoara şi credeţi-mă spun chestia asta din adâncul sufletului“, a declarat Akua Naru, o tânără din Statele Unite stabilită de mai multă vreme în Germania. Interpretările live ale unor piese ca “Poetry : How does it feel”, „Tales of (wo) man“, „Walking the block“ sau „The world is lsitening“ au demonstrat că amestecul acesta de hip – hop şi jazz este unul de mare efect. În deschiderea recitalului, la faţa locului melomanii au avut parte de un concert susţinut de Norzeatic, într-o formulă „50 la sută Timişoara 50 la sută Bucureşti“, cu Mihai Balabaş la chitară, Tavi Scurtu la baterie şi Anghel Mailat la bass.


Una peste alta, ultimul eveniment al acestui sezon desfăşurat în Setup Venue a fost unul cât se poate de reuşit, care merită cu prisosinţă povestit nepoţilor, la gura sobei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.