„Leii din Banat” pleacă în cantonament în Serbia. Care sunt adversarele din...

„Leii din Banat” pleacă în cantonament în Serbia. Care sunt adversarele din perioada de pregătire

0
DISTRIBUIȚI

BCT ORADEA02_resize

„Leii” din Banat pleacă astăzi la prânz spre Cacak, unde vor petrece următoarele şase zile în cantonament. Stagiul de pregătire din regiunea montană din sudul Serbiei va include şi patru meciuri de verificare cu formaţii de prima ligă din ţara vecină.

BC Timişoara deplasează un lot de 13 jucători în cantonament, alături de antrenorii Tudor Costescu şi Nenad Mandic. Este vorba despre Zlatko Jovanovic, Vladimir Panic, Anthony Lee-Ingram, Tremayne Johnson, Vaidotas Volkus, Aleksandar Radulovic, Flavius Lăpuşte, Dragoş Andrei, Zoran Milencovici, Georgian Păun, Raul Covaciu, George Toth, cu probleme încă după o contuzie la mână, dar şi Leo Filip, jucător cu situaţie incertă până se va hotărî în ce ligă va juca Dinamo Bucureşti.


Filip aparţine de Dinamo, cu care mai are contract încă doi ani, dar s-a pregătit cu BC Timişoara în perioada aceasta, deoarece „câinii” nu s-au reunit şi încă nu se ştie dacă vor juca în prima sau a doua ligă. Timp de şase zile, jucătorii vor trage din greu şi vor juca patru amicale. „Prevăd că va fi un stagiu greu, pentru că vom juca patru meciuri în șase zile, dar noi ne-am făcut acest program. O să fie la fel de dificil ca în prima sau a doua săptămână de pregătire, dar sperăm să construim, iar perioada petrecută în Serbia să fie o cărămidă la baza construcției noastre”, a declarat Tudor Costescu despre cantonament. Mâine, timişorenii joacă cu Borak Cacak, locul 11 în prima ligă sârbă anul trecut, iar marţi vor da piept cu KK Jagodina, locul 17 în acelaşi campionat, adică ultimul. Vineri, alb-violeţii vor avea un adversar mult mai tare, Radnicki Kragujevac, locul 5 în Serbia, iar sâmbătă, echipa va juca cu Vizura Smederevo, locul 14 sezonul trecut. Duminică, echipa se reîntoarce la Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.