Fanul numărul 1 al ACS Poli: „Am studiat legislaţia, dar nu zice...

Fanul numărul 1 al ACS Poli: „Am studiat legislaţia, dar nu zice niciunde că zebrele nu pot să fie mov”. De ce continuă Robu să inaugureze fiecare metru de asfalt proaspăt

7
DISTRIBUIȚI

nicolae-robu-poli

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a inagurat astăzi alte trei străzi recent astfaltate, dar cu borduri praf din cauza faptului că firmele care fac reparaţii sunt diferite. În cadrul lucrărilor de întreţinere şi reparaţii străzi au fost realizate covoare asfaltice de către S.C. Drumuri Municipale S.A. pe o lungime totală de 844m pe Str. Ion Ghica, între Spl. Tudor Vladimirescu şi Blv. Tinereţii, Str. Grofşoreanu, între Str. Romulus şi Str. Odobescu şi Blv. Brâncoveanu, între Blv. Rebreanu şi Str. Mureş. Suprafaţa totală este de 8165 mp, iar valoarea lucrărilor este de 514.887.52 lei, s-a arătat în informarea oficială.


Întrebat dacă are de gând să inaugureze absolut toate reparaţiile făcute la carobsail, Robu a clarificat că da, chiar dacă se face spre exasperarea unora, campania de tăiere de panglici va continua pentru că este necsesar ca oamenii să ştie ce se face în oraş.

Primarul a menţionat că de anul viitor va avea loc o schimbare de strategie privind reparaţiile de drumuri. Mai exact, firmele care prestează lucruri pentru municipalitate vor folosi vopsele de o calitate superioară pentru a realiza marcaje. Întrebat de PRESSALERT.ro privind culoare pe care o vor avea zebrele din zonele cu vizibilitate redusă, acolo unde riscul de accident este unul crescut, Robu a comentat că „eu am studiat legislaţia, dar nu zice niciunde că zebrele nu pot să fie mov”. Vă reamintim că discuţia legată de trecerile de pietoni a apărut atunci când viceprimarul Traian Stoia a declarat că zebrele vor trebui vospite în roşu –alb pentru a fi observate mai bine de trecători. Deranjat de ideea vicelui, edilu şef a comentat că le va vopsi în culorile defunctei sale echipe sale preferate Poli Timişoara. Primarul a încheiat cu promisiunea că din anul 2014 în Timişoara nu vor mai exista gropi în asfalt.

7 COMENTARII

  1. are dreptate Stoia unde dracu ai mai vazut zebre alb violet? cu alb si rosu sunt si in Elvetia si alte multe tari dar vine el si anul 2014 si vorbim altfel fraierilor de la PNL si atunci sa stati sa va pupati cu Basescu pe tusa,tradatori ce sunte-ti,de ce nu plecati de la guvernare? haaa ?? daca noi facem numai prostii si voi numai bine,papagali sunte-ti au fost fraieri Ponta si Dragnea ca v-au ascultat cu suspendarea,a fost si Antonescu ptr.un timp presedinte

    • o idee foarte buna ca timisoara sa aibe asemenea treceri de pitoni, jucatorii vor juca mai bine daca vad ca si administratia i spijina folosind culorile echipei

  2. Māi robule..lasā-ne dracului cu piticii tāi din creierašul tāu de copilaš prostutz ,orašul āsta are nevoie de locuri de muncā,altfel de proiecte decât Zebre roz..tâmpitzelule care ešti tu tâmpitzel…

  3. Vad ca si-au dat drumul tot felul de postaci de pe la un anumit partid de sorginte comunista. Pana sa aruncati cu laturi pe forumuri eu ca si cetatean observ ca sunt santiere deschise si pe care se lucreaza in tot orasul. Cand acestea vor fi terminate orasul va arata mult mai frumos. Pe timpul lui Ciuhandu se facea o singura lucrare la 4 ani care se termina, culmea, chiar inainte de alegeri. Diferenta este foarte mare si numai daca esti rau-intentionat nu o sesizezi sau critici aiurea. Robu nu este primarul perfect si probabil ca nu este primarul pe care l-am dorit…insa comparativ, este cel mai bun dintre toti primarii pe care i-a avut orasul si cel mai bun dintre cei care ar fi putut fi primari.
    O seara buna la toti cei carora cu adevarat le pasa de orasul si de comunitatea noastra, Timisoara!

  4. Prima intrebare este de udne are Primaria bani pentru toate avceste lucrari si de ce nu a avut in vremea lui Ciuhandu (raspunsul este evident, dar merita spus cu voce tare de autoritati).
    A doua intrebare este daca primarul hotareste culoarea yebrelor sau o comisie de specialitate.

  5. tu,daniele,ca si cetatean – potzi sa te vopsesti mov daca vrei _oricum esti un papagal..eu m-am referit la ceva ,iar tu ai luat-o cu comunistii…eu sunt sigur ca tu stai sub palmierii din centru si fumezi un trabuc…timisoara merita mai mult ..prioritare pt.timisoara sunt locurile de munca si drumurile..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.