Beck Corlan, una dintre tinerele care au comprimat muzica românească în nouă...

Beck Corlan, una dintre tinerele care au comprimat muzica românească în nouă minute, pregăteşte albumul de debut. Vezi ce confidenţă a făcut artista

1
DISTRIBUIȚI

beckcorlan

Beck Corlan, una din cele trei timişorence responsabile pentru videoclipul care a reuşit să comprime istoria muzicii româneşti în nouă minute, a revenit în atenţia melomanilor cu o piesă nou – nouţă şi pregăteşte pentru această primăvară un album de debut, care va conţine conform propriilor mărturisiri 12 piese inedite. Zilele trecute, Beck a lansat o nouă melodie numită Jump. „Mi-am construit un studio din lemn la mine în cameră, şi mi-am luat chitara, un microfon şi placă de sunet. Am început să îmi produc singură muzica, aşa de la zero, să învăţ să lucrez în programe mari, şi să exprim ceea ce e în inima mea, fără  să transform muzica într-o industrie, ci să o pot exprima ca şi trăire. Piesa Jump vorbeşte despre Libertate, Aventură , Necunoscut şi Frumos. Despre munţii din viaţa asta pe care trebuie să îi urcăm, şi mai mult de atât, despre faptul că am fost echipaţi cu tot ce avem nevoie ca să trecem prin viaţăa, şi nu doar atât, dar ca să ne şi bucurăm de ea. E  ca o aventura, în care urci un munte cu rucsacul în spate, paraşuta fiind şi ea pregătită ca atunci când ajungi în vârful muntelui să priveşti în larg şi  mai apoi să prinzi tupeu să sari.  Piesa a fost scrisă pentru prietenul meu , nu este o piesă de dragoste, dar este o piesă puternică în care Tatăl ceresc îi vorbeşte ca  unui fiu: Sunt cu tine, nu eşti singur.  Cred că toţi avem nevoie să conştientizăm lucrul ăsta; nu suntem singuri şi Cineva dincolo de puterile noastre are grijă de noi şi ne poartă pe culmile munţilor ca să ne bucurăm şi să învăţăm Frumosul şi frumuseţea vieţii“, ne-a declarat artista timişoreancă.

La sfârşitul anului trecut, Beck a iniţiat un inedit eveniment caritabil numit „Iarnă pufoasă şi călduroasă pentru toată lumea“, care a strâns geci pentru oamenii străzii.


După apariţia viralului cu „Istoria muzicii româneşti în nouă minute“, realizat de ea alături de Marta şi Ana Huţu, melomanii le-au acordat un interes deosebit celor trei artiste timişorence. Dealtfel, Beck a fost invitată şi în cadrul emisiunii “Garantat sută la sută”, cu Cătălin Ștefănescu. Pentru această primăvară, artista pregăteşte un album de debut, care are titlul provizoriu de Toate pânzele sus!. „În primăvară vreau să lansez primul album cu 12 piese, toate piesele vor fi în româneşte.  Piesele vor fi  cu detalii inedite în ele folosind intrumentele ca nişte glasuri reale, ce au viaţă, nu doar instrumente standarde, butoane  şi sunete. Muzica a prins viaţă în mine şi vreau să transmit viaţa  asta şi oamenilor, ascultătorilor mei dragi. La una din piese o să colaborez cu rapperul Pumn de Ţărână, iar discul va avea o varietate de stiluri, de la raggae, la jazz la groove şi rapp. O să fie o surpriză mare, chiar şi pentru noi .Încă nu sunt sigură de titlul discului, dar probabil va fi ” Toate pânzele sus”. Asta pentru că albumul ăsta ne va trimite pe fiecare într-o aventură“, ne-a declarat Beck Corlan.

1 COMENTARIU

  1. 🙂 CELESC MAI OMENESC ESCE TATA CELEST NU ŞTIU DACĂ POACE SEMNIFICA UNA ŞI ACEAŞI NOŢIUNE PENTRU UNICII ANIMATORI CONCEPT BIBLIC ASTA NU ÎNSEAMNĂ CĂ VOIESC SĂ RĂMÂN ÎN NEŞTIINŢĂ OR AŞ ZĂBĂVI SĂ PRICEP AŞA FĂRĂ SOCOCEALĂ FOLOSIMAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.