Copiii timișoreni se pot întâlni cu eroii preferați, duminică, la mall. Ce...

Copiii timișoreni se pot întâlni cu eroii preferați, duminică, la mall. Ce personaje de desene animate vor fi prezente

0
DISTRIBUIȚI

Print

Gumball și Darwin, Finn, Jake, chiar și dragonul Sughiț vin la Timișoara, duminică, la Petrecerea prieteniei. Evenimentul organizat de postul TV Cartoon Network le are ca invitate pe cele mai îndrăgite personaje animate din serialele animate ”Uimitoarea lume a lui Gumball” şi ”Să-nceapă aventura”. Cei mici vor avea ocazia să se întâlnească cu unele dintre cele mai îndrăgite personaje Cartoon Network duminică, 23  februarie, de la 14.00 la 18.00, la Iulius Mall.

La Timişoara, copiii vor putea face cunoştinţă cu câteva dintre cele mai îndrăgite personaje Cartoon Network: Gumball şi Darwin, cei doi prieteni din serialul animat ”Uimitoarea lume a lui Gumball,” precum şi cu protagoniştii serialului ”Să-nceapă aventura”, Finn şi Jake, care se află pentru prima dată în România.


“Fiecare întâlnire cu copiii ne reaminteşte că lumea desenelor animate, în care totul este posibil şi umorul se naşte din cele mai neobişnuite situaţii, rămâne la fel de fascinantă pentru cei mici, indiferent de viteza cu care se modifică lumea în jurul nostru. Pornind de la prietenia dintre personaje precum Gumball şi Darwin, Finn şi Jake, Sughiţ şi Ştirbul (”Dragonii: apărătorii insulei”) şi chiar Bugs Bunny şi Daffy Duck (”The Looney Tunes Show”), Cartoon Network le pregăteşte copiilor o aventură unică în lumea prieteniei, plină jocuri şi activităţi amuzante”, spun organizatorii.

La eveniment va exista şi un spaţiu dedicat strângerii de jucării pentru copiii defavorizaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.