Doi bănățeni, reținuți de polițiști pentru plasare de bani falși. Cum i-au...

Doi bănățeni, reținuți de polițiști pentru plasare de bani falși. Cum i-au desoperit autoritățile

0
DISTRIBUIȚI

euro1

Doi bărbaţi bănuiţi de falsificare de monedă şi punere în circulaţie de monedă străină falsificată au fost identificaţi şi reţinuţi de poliţişti.

Acțiunea a avut loc weekend-ul trecut, când Poliţia Oraşului Oraviţa a fost sesizată de personalul unui bar cu privire la faptul că o persoană a plasat mai multe bancnote în valoare de 50 euro ce prezintă suspiciuni de fals. Poliţiştii au identificat la faţa locului un bărbat, de 27 ani, care avea asupra sa trei bancnote de 50 de euro ce prezentau suspiciuni de falsificare, motiv pentru care cercetările au fost extinse de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate.

Verificările efectuate au indicat faptul că bărbatul ar mai fi plasat, în trecut, încă 17 bancnote contrafăcute, tot în cupiura de 50 de euro, bani ce ar fi fost aduşi din Italia de o altă persoană.

În urma investigaţiilor a mai fost identificat un alt bărbat, de 25 de ani, bănuit de implicare în aceeași activitate.


Ambii au fost prezentaţi procurorului din cadrul Parchetului de pe langâ Judecătoria Oraviţa, care a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de falsificare de monedă străină, punere în circulaţie de monedă străină falsificată şi înşelăciune.

Bărbatul de 27 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Oraviţa a dispus cercetare celor doi sub control judiciar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.