Inedit: Horea Crişovan pe post de sunetist la concertul colegilor de breaslă...

Inedit: Horea Crişovan pe post de sunetist la concertul colegilor de breaslă de la Pragu De Sus

0
DISTRIBUIȚI

pragudesusconcert

Muzicienii timişoreni care alcătuiesc formaţia Pragu De Sus au susţinut un concert sâmbătă seara la Porto Arte, evenimentul fiind unul inedit pentru că de sonorizarea muzicienilor s-a ocupat Horea Crişovan. „Am avut norocul ca la proba de sunet să-l avem la butoane pe Horea Crişovan. Un prieten şi un om deosebit, care pe lângă faptul că e un muzician excepţional, s-a dovedit a fi şi un fin sunetist, un bun cunoscător al frecvenţelor! Diferenţa am simţit-o noi pe scenă, dar şi cei din public, care ne-au mărturisit acest lucru după concert. A venit doar la probe. Ne-a reglat pe fiecare şi pe urmă nu a mai fost nevoie să rămână“, ne-a declarat Călin Bârcean, solistul trupei Pragu De Sus. Alături de el, pe scenă au urcat Costel Răsuceanu – chitară bas, voce; Paul Șufaru – chitară electrică, voce; Vali Potra – tobe şi chitaristul Răzvan Pomoja.

În deschiderea celor de la Pragu De Sus au cântat nemţii de la Marius Dobra Band, care au abordat un blues-rock puternic, de calitate.


Din păcate, numărul celor prezenţi la acest eveniment a fost sub aşteptări, concertul beneficiind de circa 50 de spectatori. „Publicul a fost foarte receptiv, au cântat, au aplaudat! Majoritatea sunt oameni care ne ştiu repertoriul şi care vin la concertele noastre. Au fost mai puţini ca de obicei, şi asta pentru că am avut concurenţă serioasă prin meciul Stelei la Timişoara. Chiar au fost rezervări anulate din acest motiv! Dar atmosfera a fost una deosebită. M-au impresionat trei copilaşi veniţi cu părinţii, care ne ştiau textele, cântau şi dansau cu noi şi ne mai şi sugerau ce piese să cântăm“, a mai adăugat Călin Bârcean. Trupa Pragu De Sus a editat albumele „Decupaj sonor” (2004), „Ultimul poet” (2009) şi „Blocaj în verde” (2013) şi se pregăteşte pentru un concert aniversar programat pentru această toamnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.