Securitate maximă la secțiile de votare. Câți angajați ai MAI sunt „mobilizați”...

Securitate maximă la secțiile de votare. Câți angajați ai MAI sunt „mobilizați” în ziua alegerilor europarlamentare

1
DISTRIBUIȚI

 

VOTARE

Polițiști, jandarmi, dar și pompieri sau polițiști de frontieră vor fi la datorie duminică pentru a se asigura că lucrurile merg așa cum trebuie în și în jurul secțiilor de votare.

Peste 1.600 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne vor fi de serviciu duminică în județul Timiș. Dintre aceștia, aproape 1100 vor asigura protecţia celor 596 de secţii de votare pentru europarlamentare, dar şi la cele 53 de secţii de votare pentru alegerile parţiale pentru membrii Camerei Deputaţilor şi Senatului României, precum şi la cele 8 secţii de votare pentru alegerile parţiale pentru unele autorităţi locale.


235 de polițiști vor asigura ordinea pe străzi, 108 polițiști vor acționa pentru soluţionarea solicitărilor şi semnalărilor cu privire la evenimentele produse în ziua alegerilor, în timp ce 179 de angajați ai MAI formează efectivul de rezervă, care va fi în permanenţă pregătit să acţioneze, dacă situaţia operativă va impune acest lucru.

În Caraș-Severin sunt angrenați în bunul mers al alegerilor 1.121 de angajați ai MAI, 675 dintre aceștia urmând să asigure protecţia celor 366 de secţii de votare din județ. În județul Arad au fost mobilizați aproape 1.400 de angajați ai MAI, siguranța celor 439 de secții de votare urmând să fie asigurată de 908 dintre aceștia.

1 COMENTARIU

  1. Cea mai buna organizare in Timis din ultimii multi ani si asta datorita talentului, stiintei de a vorbi cu colegii si tactului unui fost ,,Profesor de fizica”. Felicitari la propriu domnule fost Profesor Sorin!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.