Primarul Nicolae Robu s-a „bâţâit” la ultima seară a JazzTm. Când va...

Primarul Nicolae Robu s-a „bâţâit” la ultima seară a JazzTm. Când va avea loc ediţia din 2015 GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI

bona la jazztm04Ultima seară a JazzTm a stat sub semnul ploii torenţiale. Chiar dacă vremea a fost neprietenoasă, fanii the Cat Empire s-au înghesuit în Piaţa Victoriei, acolo unde au dansat şi au cântat mai bine de o oră. În semn de recunoştinţă faţă de efortul de a sta în ploaie, primăria a oferit acces liber la zona cu scaune, acolo unde se putea intra doar pe bază de bilet. Despre ploaia torenţială primarul Nicolae Robu a declarat că „aduce şi ea farmecul ei. S-a văzut cu această ocazie cât de mult iubesc timişorenii muzica. Trebuie să fii meloman adevărat ca să stai într-o asemenea ploaie şi să savurezi, să te încânţi de ceea ce e pe scenă”.

Cât despre artistul care a deschis prima seară a JazzTm, pianistul Teo Milea, primarul a spus că a fost avut o „reprezentanţie excelentă”, iar „The Cat Empire au fost absolut fabuloşi cred că nimeni nu regretă că a fost udat.


A meritat, chiar a meritat”. Robu a admis că s-a „bâţâit” şi a strigat după fiecare piesă în ton cu ceea ce era în jurul meu. Mi-au plăcut într-adevăr pentru că au voci excepţionale şi instrumentişti excepţionali. Nu prea mi s-a întâmplat să folosesc atâtea superlative absolute câte referitor la reprezentaţia lor”. Totodată, pentru a evita viitoarele suprapuneri cu deja tradiţionalul festival de la Gărâna, primarul a spus că „am hotârât să fixăm şi să anunţăm din seara acesta data. Jazz Tm în 2015 va fi în primul weekend al lunii iulie asta înseamă în zilele de 3,4 şi 5 iulie – vinerea, sâmbăta şi duminica. Sper ca alte evenimente similiare să nu mai fie suprapuse peste evenimentul Jazz Tm, pentru că iubitorii de muzică să poată participa la cât mai multe evenimente”.

Seara s-a încheiat cu concertul artistei  Anoushka Shankar care a strâns mult mai puţină lume, pentru că în ciuda prestaţiei ireproşabile, ploaia a alungat din spectatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.