Muzicienii timişoreni îi aduc un omagiu lui Toni Baranyai

Muzicienii timişoreni îi aduc un omagiu lui Toni Baranyai

0
DISTRIBUIȚI

toni barani

Muzicienii timişoreni vor susţine un concert in memoriam Toni Baranyai, care va avea loc joi 21 august, de la ora 20.00, la Porto Arte. Evenimentul va avea parte de recitaluri susţinute de Umber, Ora H şi School Of Rock, iar intrarea este liberă.

Toni Baranyai, tobarul trupei timişorene Kraft a murit la începutul lunii februarie, în urma unei comoţii cerebrale.


Fostul tobar al trupei Kraft a colaborat de-a lungul anilor cu o serie de muzicieni ca Adrian Jumuga, Mircea Nedelcu, Bujor Hariga sau Alexandru Kovacs şi a fost tobar şi la Teatrul German din Timişoara. Trista veste pentru rock-ul timişorean a venit după ce acum doi ani un alt tobar timişorean a murit. Dorin Anghel, membru al trupei Amala, şi-a pierdut viaţa imediat după ce trupa si-a incheiat concertul de Ziua Nationala din Piata Operei, în decembrie 2011. Toni Baranyai a făcut parte din trupa Kraft din iulie 2011, iar pe 27 februarie ar fi implinit 54 de ani.

„Intrarea este liberă, iar la faţa locului se vor putea face donaţii pentru a-i ajuta familia. Scopul concertului este să-i onorăm amintirea. Vă aşteptăm cu drag“, spune Adi Văduva, unul din iniţiatorii acestui concert.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.