Se caută figuranți de toate vârstele pentru o superproducție. În ce film...

Se caută figuranți de toate vârstele pentru o superproducție. În ce film aveți șansa de a vă face remarcați

0
DISTRIBUIȚI

anca-miruna-lazarescu-174400l

Dacă ai cochetat în oglindă imitând actorii preferați și scenele din film, e șansa ta să te apropii și mai mult de acest vis.


Îl poți trăi în realitate și poți fi plătit pentru asta. În luna septembrie vor avea loc în Timișoara filmările unei producții de lung-metraj, prima de acest gen din portofoliul multipremiatei regizoare Anca Miruna Lăzărescu (Silent River – Apele Tac, 2010).

Filmul ”La drum cu tata” spune povestea tragicomică a unei familii haotice, având la bază un fapt real. În anul 1968, doi frați încearcă să-și ducă tatăl în Germania pentru o operație. Filmul îi are în rolurile principale pe Alex Mărgineanu, Răzvan Enciu și Ovidiu Schumacher, alături de multe alte personalități ale teatrului arădean și timișorean. Pelicula este o coproducție România – Germania – Ungaria – Suedia, iar casa de producție Strada Film (București) anunță pe această cale publicul din Timișoara care dorește să facă parte din echipă că se  caută figurație de toate vârstele, iar zilele de filmare vor fi plătite.

Cei care doresc să participe sunt rugați să  scrie pe adresa: casting@stradafilm.ro sau cătălin.dordea@yahoo.com sau să  trimită un sms cu numele lor la unul din următoarele numere de telefon: 0757 602 495 sau 0735 322 067, urmând să fie contactați de echipa Strada Film.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.