Primăria Timişoara, un nou contract pe fonduri europene. Câţi bani vin pentru...

Primăria Timişoara, un nou contract pe fonduri europene. Câţi bani vin pentru reabilitarea liceului C.D. Loga

0
DISTRIBUIȚI

colegiul c.d.loga

Primăria Timişoara a semnat un nou contract cu finanţare europeană. De data aceasta este vorba despre contractul care prevede reabilitarea liceului C.D. Loga, cu fonduri europene. „După ce am încheiat granturile pentru lucrări pentru cele trei licee, s-au ivit oportunităţi de finanţare.


Fiindcă eram cu lucrările gata finanţate, am fost eligibili. Până la momentul de faţă au fost aprobate lucrările de la Liceul Lenau. Astăzi intră în finanţare şi liceul C.D. Loga. Şi la Loga lucrările vor dura 12 luni, atât avem la dispoziţie”, a spus primarul Robu.

Vor fi efectuate lucrări la structura de rezistenţă, faţade, pardoseli, pereţii şi tâmplăria, dar şi refacerea canalizării pluviale, amenajarea grupurilor sanitare, reabilitare utilităţi şi amenjare teren de sport şi vestiare. Vor fi reabilitate 27 de săli de calse, zece laboratoare, o bibliotecă, nouă cabinete, două săli de sport, o sală de festivităţi şi un muzeu de biologie. 1.150 de elevi vor beneficia de intervenţiile de la liceu.

Suma primită de la Uniunea Europeană va fi de 7 milioane de lei. Şeful ADR Vest, Sorin Maxim, a spus că „sunt fonduri realocate de pe Transport şi Mediu. Toate proiectele pe care le semnăm sunt deja proiecte care au constructor, ceea ce scurtează termenul până la care se implementează. Mai este şi proiectul pentru Liceul Colderon, este în ajustare, va fi introdus la semnare în scurt timp”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.