Mobilizare în scop caritabil. Internauții, încurajați să posteze un selfie cu...

Mobilizare în scop caritabil. Internauții, încurajați să posteze un selfie cu un 1 Leu pe Facebook, pentru a sprijini două familii sărmane. Cum poți să ajuți

0
DISTRIBUIȚI
<


p>De Sfântul Mihail și Gavril, timișorenii, și nu numai, sunt încurajați să-și unească forțele pentru a aduce zâmbetul pe buzele celor mai puțin norocoși. Două familii sărace au nevoie urgent de sprijinul oamenilor cu inimă mare. Pentru a le ajuta, Mike, un instructor de zumba din Timișoara, s-a gândit la o metodă inedită prin care să-i încurajeze pe internauți să facă donații.

„Noi te întrebăm: Oare câți din prietenii tăi ar dona 1 Leu? Cum afli? Postează un selfie cu 1 Leu și tăguiește evenimentul sau pune link-ul în descrierea pozei. Să vedem câți din prietenii tăi îți vor răspunde la fel”, a scris Mike pe Facebook. Potrivit organizatorilor, banii se vor aduna într-o urnă în cadrul evenimentului caritabil „Donează un Leu”, care va avea loc sâmbătă, 8 noiembrie, în Club Lemon, de la ora 16.00. Cei prezenți la acțiune sunt invitați să facă o faptă bună, dar și să se distreze într-o oră de Zumba Fitness.

Cătălin și David sunt doi îngerași care fac parte din prima familie pe care instructorul de zumba vrea să o ajute. Mama lor suferă de o afecțiune care a lăsat-o fără vedere, iar Cătălin se află în aceeași situație. Pe pagina de Facebook a evenimentului a fost postată și o fotografie cu Gabriel, un băiețel de trei anișori, juniorul celeilalte familii pentru care organizatorii luptă să-i ofere mamei o pauză în lupta pentru supraviețuire.

Mai mulți internauți au fost sensibilizați de poveștile celor două familii și s-au fotografiat cu un Leu, poză pe care au postat-o pe pagina evenimentului. În cazul în care nu sunteți din Timișoara sau nu puteți participa la eveniment, donații se pot face și în contul IBAN RO07BTRL02601201469639XX, deschis pe numele Rosu Claudiu.

Mai multe informații despre evenimentul caritabil de sâmbătă sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.