Administraţia Robu, criticată pentru deszăpezire chiar de un liberal. Vezi discuţia dintre...

Administraţia Robu, criticată pentru deszăpezire chiar de un liberal. Vezi discuţia dintre viceprimarul Dan Diaconu şi penelistul nemulţumit că nu e tratat ca locatarii de pe Loga

0
DISTRIBUIȚI

Zăpada continuムsムle dea bătăi de cap autorităţilor locale. În data de 29 decembrie, dupムmodelul preluat de la primarul Timișoarei Nicolae Robu, viceprimarul Dan Diaconu anunța c㠃a supravegheat procesul de deszăpezire nu mai puțin de 15 ore. „O minunată zi de duminică și o frumoasă noapte de luni. După 15 ore de stradă și în primele minute în care ninsoare pare a fi mai blândă. Știu că nu suntem perfecți, dar va garantez că ne străduim să ne facem treaba cât mai bine. Sper că acest lucru să fie vizibil dimineață”, a scris Diaconu.

Ieri, Primăria Timișoara anunța că „s-a intervenit cu utilaje și substanțe care previn depunerea poleiului și în perioada 1-4 ianuarie, iar cantităţile consumate de cele douムsocietăţi în perioada sus menţionatムvor fi centralizate și comunicate în cursul zilei de luni”, asta chiar dacă oamenii au ieşit cu patinele pe străzi.

Timișorenii însă nu păr sムfie la fel de mulțumiți ca și autorităţile locale în privința modului în care se face deszăpezirea la Timișoara. La fel că și mai marii orașului, timișorenii au scris şi ei pe Facebook.

„Vă așteptăm pe str Lacului, se circulă cu mare dificultate din cauza stratului gros de gheaţă. Lacului nr. 4 până la colț cu Filateliei e dezastruos. Vă rugăm respectuos și așteptăm să trimiteți pe cineva, până nu avem parte de accidente sau fracturi”, a scris un utlizator la postarea lui Diaconu.

„Stradă Mureș și acum e plină de gheață și calmatoarele sunt tot acolo.Treceți și pe la noi!!!!Mulțumim!Plus că nu avem curent de 2 luni pe stradă pe Inului. Au venit de la primărie, Enel și noi tot în întuneric stăm!!! Așa poate trebuie!Ajutoooor !Vrem Lumina!!!!!!!”, a postat un alt nemulțumit.

Un alt timişorean care se recomandă membru PNL a scris că „ştiu că sunt importante, alea dau cel mai bine la poze și se curată cel mai ușor fără cel mai mic efort, dar din păcate toți suntem egali, iar toți cetățenii trebuiesc tratați că atare, tocmai de aceea și eu ca și peste 90% din timispreni care nu locuim pe C.D.


LOGA , REBREANU sau alte zone cu acces direct dinspre bulevardele dezapezite ne simțim jigniți de lipsă de prioritate care ni se acordă. Și hai să ne privim sincer în ochi și să recunoaștem cum arată orașul, să lăsăm pupincurismul și să înțelegem că orice critică trebuie primită constructiv și nu că un feeling de înjosire”. În replică, viceprimarul a scris că „din păcate domnule Bolog, nu aveți nici cea mai mică idee despre ce înseamnă efortul de a dezăpezi pe artere principale în condiții de ninsoare și viscol că azi noapte. Ceea ce nu înseamnă că nu intervenim pe secundare, dar există priorități, iar eu sunt un locuitor al străzilor secundare”.

Nemulţumit, liberalul a conchis că „domnule Viceprimar Dan Diaconu, cu siguranță că nu am, dacă aș avea acum probabil aș munci la una dintre societățile primăriei ce se ocupă de dezapezire, dar cu siguranță am habar și de aceea am votat ca oameni competenți să conducă Primăria și să facă treabă bună în oraş… Nu se vede decât o prea mică diferenţă faţă de administraţia Ciuhandu, tocmai de aceea sunt dezamăgit şi dezgustat de ceea ce văd. Mai mult de atâta, ieri am urmărit în special (din plictiseală) cum se face dezăpezirea, iar în cei aprox 130 km facuţi prin oraş învartindu-mă dupa utilajele dvs am vazut mai mult decat pozau cei din TM16 (sau61) SAL , Logan alb pe calea Lipovei pe la ora 17-18. Chiar daca suntem colegi de partid, nu voi accepta lucrul facut doar sa fie facut sau de mantuială”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.