Un adolescent problemă, care bătea și jefuia copii din clasele primare, a...

Un adolescent problemă, care bătea și jefuia copii din clasele primare, a fost prins de polițiști. Câte victime a făcut

0
DISTRIBUIȚI

Un adolescent problemă, care ataca elevi din clase primare la ieșirea de la școală și le fura banii și telefoanele și apoi îi bătea, a fost prins de polițiști și închis în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă.

Primul care a sesizat că a fost acostat și bătut de un băiat mai mare a fost uncopil de 12 ani, din municipiul Hunedoara, care a anunțat poliția că, în timp ce se deplasa de la şcoală spre casă, a fost acostat de un tânăr necunoscut, care i-a cerut bani, iar de frică i-a dat acestuia suma de 1,30 lei. Tânărul necunoscut, nemulțumit de suma de bani primită, i-a furat telefonul mobil din buzunar, după care l-a lovit cu pumnul în față şi a fugit.

“În urma activităţilor investigative desfăşurate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Hunedoara, s-a stabilit că suspect de comiterea faptei este un minor în vârstă de 15 ani, din municipiul Hunedoara, de la care s-a recuperat telefonul și suma de bani sustrasă, față de acesta fiind începută urmărirea penală pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.


Față de minorul în vârstă de 15 ani, suspect de comiterea faptei, s-a luat măsura reţinerii pe o durată de 24 ore,  şi a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei Municipiului Deva, urmând a fi prezentat magistraţilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara, cu propunere de arestare preventivă”, a declarat putătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, subcomisarul Bogdan Nițu.

În urma cercetărilor, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au stabilit că anunl trecut în vară minorul a mai săvârşit, pe raza municipiului Hunedoara trei fapte similare.

“În cazul a două dintre infracţiuni, minorul a urmărit victimele, ambele femei, iar prin folosirea unui  spray lacrimogen, le-a deposedat pe acestea de telefoanele mobile. În cea  de-a treia situaţie, minorul a urmărit victima, a lovit-o în zona capului cu o bâtă, după care i-a sustras telefonul mobil”, a mai adăugat subcomisarul Nițu.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale urmează să extindă cercetările pentru a afla dacă adolescentul a mai atacat și alți elevi și le-a furat banii de pachet.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.