CONCURS Câştigă o INVITAŢIE la Business Days, cel mai mare eveniment de...

CONCURS Câştigă o INVITAŢIE la Business Days, cel mai mare eveniment de business din România. Până când te poţi înscrie

0
DISTRIBUIȚI

business days

Cel mai mare eveniment de business din România vine la Timișoara. În perioada 31 martie – 1 aprilie, Business Days își va celebra cei cinci ani de există în orașul de pe Bega. Evenimentul are loc la Centrul Regional de Afaceri (CRAFT), unde sunt așteptați peste 1.000 de participanți și 150 de speakeri.

PRESSALERT.ro îţi oferă şansa de a câştiga una dintre cele 10 invitaţii gratuite, la evenimentul care va reuni cele mai importante nume din domeniul de business.


Tot ce trebuie să faci este să te înscrii la newsletter, până pe 27 martie, când va avea loc tragerea la sorţi.

Ediția de anul acesta de la Timișoara aduce specialiști, dar și practicieni din diverse domenii care vin cu răspunsuri și soluții la problemele cu care se confruntă oamenii de afaceri. Organizatorii anunță că pe parcursul evenimentului se vor transmite, în premieră, prin live-streaming online o serie de emisiuni, dezbateri, mese rotunde, interviuri cu oamenii de afaceri, speakeri, dar și cu personalități din mediul de business național.

Printre speakerii invitati ai acestei ediții se numără personalități precum: Marius Ghenea, Orlando Sasz, Felix Patrașcanu, Adrian Bădescu, Codruț Ianași, Eliza Rogalski, Liviu Stoleru, Dragoș Anastasiu, Felix Daniliuc, Ovidiu Toader, Răzvan Ogarcin, Cătălin Olteanu, Gigi Nacev, Florentin Banu, Dragoș Anastasiu și mulți alții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.