PSD Timiş, atac „subțire” la Nicolae Robu, pe tema centurii. Unde îl...

PSD Timiş, atac „subțire” la Nicolae Robu, pe tema centurii. Unde îl trimite consilierul Alfred Simonis pe edilul Timişoarei

1
DISTRIBUIȚI

alfred simonis (2)

După săptămâni bune în care a tăcut mâlc, PSD Timiş iese cu o replică, timidă, la adresa primarului Nicolae Robu pe tema protestului pentru finanţarea centurii de Sud a Timişoarei.

După ce a aflat că obiectivul a fost inclus în Master Planul General de Transporturi, primarul Nicolae Robu a anunţat că este nevoie ca un protest să fie făcut pentru ca centura să fie finanţată cu celeritate. În repetate rânduri edilul şi-a făcut cunoscută ideea pe Facebook prin postări, dar şi prin intermediul unui sondaj la care au răspuns abia 1.000 de oameni, deşi edilul anunţa că circa 20.000 de oameni ar trebui să iasă în stradă.

„Nicolae Robu face orice ca să ţină prima pagina a ziarelor.


Obsedat de propria-i imagine, «ciudatul», cum l-a numit colegul său de partid Dan Popa, nu face rabat de la nimic pentru a-şi vedea numele şi chipul în mass-media. De la palmieri şi până la metrou, de la grădini de flori ca în Dubai şi jocuri de lumini pe Bega, orice idee zglobie este prezentată drept un nou pas galactic spre dezvoltarea Timişoarei. Epuizându-şi probabil lista de enormităţi creată în laboratoarele PNL, Robu insistă acum pe toate canalele cu o noua idee: să scoată lumea în stradă pentru realizarea centurii de sud a Timişoarei. Cum nu-şi găseşte acoliţi, insista şi mai tare. Comunicate, conferinţe de presă etc. În tot acest timp, vremelnicul primar al oraşului nostru nu a fost NICIODATĂ la Ministerul Transporturilor pentru a se interesa măcar despre situaţia unei finanţări pentru acest proiect. Dacă primarul Robu nu ştie unde este Ministerul Transporturilor, îi spun eu adresa: Strada Dinicu Golescu, nr. 38, Bucureşti, Sector 1”, a scris Simonis pe pagina sa de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. PSD=PCR .Dupa ce cu chiu cu vai au introdus centura in Master Plan dar au retrogradat-o ca importanta de pe locul 2 pe locul 5 ati prins glas ? Prima data faceti-va curat de baroni si infractori in partid si dupa vorbiti.Apropo ,descarcarea de autostrada de la Sanandrei ,pe care inainte de alegeri tot ati anuntat-o ,undei? Bani pentru centrul modal de la Remetea a dat guvernul Ponta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.