Prodecanul arestat preventiv demisionează din funcția de la Universitatea „Eftimie Murgu”. Ce...

Prodecanul arestat preventiv demisionează din funcția de la Universitatea „Eftimie Murgu”. Ce a făcut o profesoară pentru 300 de lei și un parfum

0
DISTRIBUIȚI

FLORIN-FRANT-expressdebanat

Prodecanul Facultăţii de Ştiinţe Sociale din Reşiţa, Florin Franţ, arestat preventiv zilele trecute pentru infracţiuni de trafic de influenţă în formă continuată şi folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual, și-a dat marți demisia din funcţiile ocupate la Universitatea Eftimie Murgu.

Informația a fost cofirmată de avocatul acestuia, Cosmin Bolosin.


Acesta spune că a făcut contestație la măsura arestării preventive.

Şi conferenţiarul universitar Irina Oriol, arestată în același dosar, și-a înaintat demisia azi, a mai arătat Bolosin. Și ea e acuzată de trafic de influenţă în formă continuată, după ce a fost prinsă în flagrant cu suma de 300 lei şi un parfum (în valoare de 194 lei), bunuri pretinse de la un investigator sub acoperire, în vederea promovării unui examen restant. În contul banilor și a parfumului, conferențiarul i-a dictat „studentului” subiectele pentru examenul ce urma să fie susţinut a doua zi, punându-i la dispoziţie inclusiv materiale de curs din care trebuia citat.

În același dosar, alte trei cadre universitare sunt cercetate sub control judiciar, pentru luare de mită, trafic de influenţă şi abuz în serviciu în formă continuată: preşedintele Senatului universităţii, Marian Mihăilă, asistentul universitar Ruxana Ghiţă şi lectorul universitar Mihai Vişan.

Sursa foto: expressdebanat.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.