REFERENDUM ISTORIC. Alexis Tsipras îndeamnă grecii să îşi ia destinul în propriile...

REFERENDUM ISTORIC. Alexis Tsipras îndeamnă grecii să îşi ia destinul în propriile mâini/Preşedintele Greciei: „Indiferent de rezultat, avem obligaţia de a merge înainte”

0
DISTRIBUIȚI

alexis tsipras facebook

Peste opt milioane de greci sunt chemaţi la urne pentru a se pronunţa clar în favoarea sau împotriva condiţiilor propuse de creditorii internaţionali pentru continuarea programului de asistenţă financiară.


Preşedintele Greciei, Prokopis Pavlopoulos, a lansat un apel la unitate în societatea greacă indiferent de rezultatul referendumului pe tema situaţiei economice. Mediafax.ro transmite LIVE TEXT principalele evenimente „Această zi aparţine în totalitate cetăţenilor. Ei sunt chemaţi să voteze în conformitate cu propriile conştiinţe şi ghidaţi de cele mai bune interese ale naţiunii, pentru viitorul ţării şi al poporului”, a declarat Prokopis Pavlopoulos, potrivit cotidianului The Telegraph „Indiferent de rezultatul referendumului, avem obligaţia de a merge înainte, începând de mâine, într-o unitate absolută. Aşa au făcut predecesorii noştri în momentele cruciale cruciale ale istoriei şi aceasta este obligaţia noastră astăzi. Vom merge înainte împreună”, a insistat preşedintele ţării. UPDATE Guvernul Alexis Tsipras mobilizează armata pentru menţinerea ordinii publice după referendum

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.